Trend Hairstylers feliciteert DJ Hardwell


De Kapper van DJ Hardwell, Rob Schrauwen, is samen met zijn team trots op DJ Hardwell.

ROOSENDAAL, 20131027 -- Robbert (DJ Hardwell), 's werelds nieuwe nummer één DJ, is al vele jaren vaste klant bij topkapper Rob Schrauwen, eigenaar van Trend Hairstylers Lindenburg te Roosendaal. Het team van Trend Hairstylers is trots ook de kapper van DJ Hardwell te zijn.

DJ Hardwell, de nummer 1 DJ van de wereld.

DJ Hardwell, is 19 oktober 2013 gekroond tot 's werelds nieuwe nummer één DJ 2013. Hardwell is de jongste DJ ooit die de prestigieuze titel "World #1 DJ" pakt in DJ Mag Top 100 DJ's Poll.

Hiermee laat Robbert van de Corput uit Breda, beter bekend als DJ Hardwell sterke rivalen als Avicii en Armin van Buuren achter zich en treedt hij in de voetsporen van andere kanjers als Tiësto en David Guetta. Daarnaast werd DJ Hardwell tevens benoemd als ereburger van Breda met de Breda Cultuurprijs.

Met zijn hits als 'Apollo', 'Spaceman' en 'Feel So High', zijn eigen radio show 'Hardwell on Air' en label 'Revealed Recordings' steeg Hardwell uiteindelijk als een komeet naar de eerste plaats.

Trend Hairstylers is erg blij voor Hardwell, met het bereiken van deze prachtige mijlpaal in zijncarrière. Een jongensdroom is in vervulling gegaan.

Ook geknipt worden zoals DJ Hardwell?

Wil jij ook zo geknipt worden als DJ Harwell? Loop dan eens binnen of maak een afspraak bij Trend Hairstylers.


Deel: ' Trend Hairstylers feliciteert DJ Hardwell '
Lees ook