Ingezonden persbericht


Trend Micro introduceert gehoste beveiliging voor het mkb

Met Worry-Free Business Security-diensten bieden kanaalpartners mkb'ers webgebaseerde bescherming, altijd en overal

Vianen, 9 februari 2010 - Trend Micro introduceert een nieuwe, gehoste abonneedienst waarmee mkb'ers altijd en overal veilig online kunnen: Worry-Free Business Security Services. Via de webgebaseerde console van de oplossing kunnen mkb'ers eenvoudig hun computers beheren en monitoren, zelfs als deze niet op een netwerk zijn aangesloten. Zo komt er voor deze groep ondernemers een einde aan lastig serverbeheer en tijdrovende updates.

Deze nieuwe mkb-diensten maken deel uit van zowel het Trend Micro Worry-Free-portfolio als het gehoste beveiligingsportfolio. Op deze manier kunnen Trend Micro-kanaalpartners hun klanten een even gespecialiseerd als breed aanbod doen. De diensten zijn ontwikkeld om partners te helpen om uitdagingen op het gebied van kosten, marges en productbetrouwbaarheid aan te gaan.

Worry-Free Business Security Services is in drie eenvoudige stappen te installeren. Dit scheelt de kanaalpartner veel tijd. Door de gehoste oplossing en de voordelen van de Trend Micro Worry-Free Remote Manager zijn partners in staat om kosteloos continue service te bieden aan meerdere klanten via één interface.

"In het mkb is grote behoefte aan diensten voor centrale beveiliging van vestigingen en thuiswerkers", zegt Erik Moreau, Technical Supervisor bij Trend Micro Business Partner Aurelium. "Trend Micro speelt met Worry-Free Business Security Services in op deze behoefte. Mkb'ers profiteren met gehoste beveiliging van optimale bescherming van bedrijfsdata; zowel op kantoor als thuis. Bijkomend voordeel is dat de security niet draait op de bedrijfsservers maar bij Trend Micro, waardoor servercapaciteit vrijkomt voor andere toepassingen."

Beveiliging voor kleine bedrijven met mobiele werknemers Trend Micro voegde aan deze oplossing extra internetbeveiliging toe voor mobiele werkers. Hiermee speelt het bedrijf in op het toenemend aantal bedreigingen dat bij mobiele communicatie komt kijken. De USB Device Threat Prevention-optie blokkeert bedreigingen die via aangesloten USB-apparatuur kunnen binnendringen. De Wireless Network Prevention-optie beschermt gebruikers tegen hackaanvallen wanneer ze zich op een onbekend netwerk begeven.

De infrastructuur achter Worry-Free Business Security Services is het Trend Micro Smart Protection Network. Dit netwerk maakt de oplossing anders dan andere gehoste oplossingen. Internetgebaseerde technologie gecombineerd met geavanceerde client-gebaseerde oplossingen biedt kleine bedrijven direct de nieuwste en beste bescherming, waar ze ook zijn en hoe ze ook verbinding maken.

In een onafhankelijke test van toonaangevende beveiligingsproducten, uitgevoerd door NSS Labs, scoorde Trend Micro het hoogst. De gelaagde Trend Micro(TM) Smart Protection Network(TM)-infrastructuur blijkt de beste bescherming tegen malware te bieden. Trend Micro behaalde een beschermingspercentage van 96,4 procent. Nieuwe Smart Protection Network-functies die zijn opgenomen in Worry-Free Business Security Services.
· Smart Scan is een onconventionele scanaanpak. Het verlaagt de belasting van het pc-geheugen door het merendeel van de beveiligingstechnologie op te slaan op de web security server van Trend Micro. Hiermee profiteren gebruikers van snelle updates en scans, en worden bedreigingen direct ontdekt en verwijderd.
· Smart Feedback is een andere nieuwe Trend Micro-aanpak. Het bedrijf verzamelt feedback uit zijn eigen 'neighborhood watch community' en gebruikt die feedback om zijn producten te verbeteren. Smart Feedback detecteert elke nieuwe bedreiging bij klanten en neemt deze direct op in de wereldwijde database van Trend Micro. Gemiddeld behandelt het Smart Protection Network dagelijks zo'n dertig miljard bedreigingen en blokkeert er zo'n vier miljard per dag.
· Behavior Monitoring (Analysis)-technologie houdt applicaties nauwlettend in de gaten en identificeert abnormale activiteiten die wijzen op webbedreigingen. Trend Micro kan hierop real-time reageren door verschillende componenten van een bedreiging te correleren en continu de bedreigingendatabase te updaten. Dit zorgt voor directe en automatische bescherming tegen e-mail- en webbedreigingen.

Voor meer informatie: http://us.trendmicro.com/us/products/sb/worry-free-business-security-services/index.html. # # #

Over Trend Micro
Trend Micro is wereldwijd marktleider op het gebied van internetcontentbeveiliging. Het bedrijf beveiligt de uitwisseling van digitale informatie van bedrijven en consumenten. Daarbij loopt Trend Micro voorop op het vlak van geïntegreerde threat management-technologie. Hiermee beschermt de beveiligingsspecialist de bedrijfscontinuïteit, persoonlijke informatie en eigendommen tegen malware, spam, dataverlies en de nieuwste webbedreigingen. Op www.trendmicro.com/go/trendwatch is meer informatie te vinden over de nieuwste bedreigingen. De flexibele oplossingen van Trend Micro zijn verkrijgbaar in verschillende pakketten. 'Threat Intelligence'-experts wereldwijd bieden 24x7 ondersteuning voor deze pakketten. Bovendien ondersteunt de Trend Micro Smart Protection Network-infrastructuur de meeste oplossingen. Dit is een geavanceerde cloud-client-innovatie die cloud-gebaseerde reputatietechnologie combineert met gebruikersfeedback en de expertise van TrendLabs-onderzoekers. Op deze manier biedt het netwerk real-time beveiliging tegen opkomende bedreigingen. Het hoofdkantoor van Trend Micro staat in Tokio, Japan. De Trend Micro-oplossingen worden verkocht via businesspartners over de gehele wereld. Voor meer informatie: www.trendmicro-europe.com.

Deel: ' Trend Micro introduceert gehoste beveiliging voor het mkb '


Lees ook