Ingezonden persbericht
Eerste trendy grand café in Surinaamse hoofdstad;

PALMA OPENT ZIJN DEUREN IN PARAMARIBO

Amsterdam, 1 oktober 2008

Met de opening van Palma heeft de hoofdstad van Suriname, Paramaribo, voor het eerst een trendy loungebar en grand café. Palma bestaat uit een grand café, een loungebar en een Garden restaurant. Het is prachtig gelegen aan de Palmentuin in het uitgaanscentrum van de stad. Door deze unieke ligging, kunnen de gasten genieten van een prachtig uitzicht op dit tuinencomplex achter het presidentieel paleis. Op de begane grond is, naast de trendy lounge, ook het kantoor van mede-initiatiefnemer Suriname Holidays gevestigd.

Bronto Somohardjo, managing director van grand café Palma, zegt over de opening: "We zijn erg blij met de opening van grand café Palma. Hieruit blijkt dat de samenwerking met Suriname Holidays een vruchtbare is. Mede dankzij de vestiging van hun kantoor op de begane grond is het mogelijk geworden om het grand café te realiseren. Het geeft een enorme voldoening om naast het grand café ook een sfeervolle loungebar evenals een goed Garden restaurant met een internationale georiënteerde menukaart te kunnen realiseren. Dat is een belangrijke toevoeging voor het uitgaansleven in Paramaribo. Kortom; het is gelukt om een ideale plek voor levensgenieters te creëren met een prachtig uitzicht."

Kijk voor meer informatie op de website www.surinameholidays.nl of neem contact op met Wernard Immink van Suriname Holidays: 06-14790099 of met Ocky Wiemeyer/ Ilse Hage van Improve Communication Network in Amsterdam: 020-7155330 of info@improve-network.com.


---- --

Zoekwoorden:

Deel: ' Trendy grand café opent deuren in Surinaamse hoofdstad '


Lees ook