Gemeente Deventer

Triatlon op Autovrije Dag

Tijdens de Autovrije Dag op zaterdag 22 september organiseren het buurtsportwerk, wijk- en speeltuinvereniging De Zandweerd en de Wijkaanpak van wijk 2 een triatlon op de Zandweerd. Voor de start is wijkambtenaar W. Bouwman gevraagd en voor de prijsuitreiking wethouder M.J.G. de Jager-Stegeman.

Voor dit evenement is het gebied in de volgende straten afgezet: Brinckerinckstraat, hoek J. Sinthenstraat /E. van Reijdtstraat, hoek J. Sinthenstraat/D.G. van de Keesselstraat, hoek D.G. van de Keesselstraat/1e Weerdsweg, de G. ter Borchstraat, hoek 1e Weerdsweg/E. van Reijdtstraat. De start en finish zijn bij de speeltuin aan de E. van Reijdtstraat.

De wedstrijd begint om 12 uur en rond 16 uur worden de eerste prijzen uitgereikt. Voor elke deelnemer is er een diploma. Er zijn drie categorieën: zes tot en met twaalf jaar, dertien tot en met vijftien jaar en zestien jaar en ouder.

Gevolgen voor verkeer

Tijdens de wedstrijd is het parcours zoveel mogelijk vrij van auto's en geheel afgezet. Ook de zijstraten die op het parcours uitkomen zijn met dranghekken afgezet. Tijdens de wedstrijd kan het verkeer van bovenvermelde straten geen gebruikmaken.

Parkeren bewoners

De gemeente heeft aanwonenden verzocht eventueel geparkeerde voertuigen langs het traject zoveel mogelijk buiten het parcours te parkeren.

Deel: ' Triatlon op Autovrije Dag in Deventer '
Lees ook