Tricode erkend als Specialized partner voor Adobe Experience Manager


VEENENDAAL, 20150604 -- Adobe heeft Tricode onlangs erkend als een gespecialiseerde partner in EMEA voor Adobe Experience Manager, Adobe's digital experience management oplossing. Tricode is daarmee de eerste partner in de Benelux die deze prestigieuze erkenning voor Adobe Partners heeft behaald.

Begeven onder de beste van het beste
Met deze accreditatie behoort Tricode nu tot de selecte groep van gecertificeerde Adobe Professional Services Providers die beschikken over bewezen diepgaande expertise van het Adobe-producten."Specialized Partners zijn gecertificeerd door Adobe voor hun bewezen capaciteiten en succesvolle implementaties - het beste van het beste in de Adobe Partner ecosysteem", zegt Matt Thompson, vice-president bij Adobe Systems. Hij is dankbaar voor Tricode’s inzet en feliciteert Tricode in het bereiken van deze status.

Tricode heeft hard gewerkt om de certificaten te verdienen voor deze specialisatie. Marco Spee, Director Operations bij Tricode, over het bereiken van deze mijlpaal: "We zijn erg blij om door Adobe te zijn erkend als gespecialiseerde Adobe AEM partner. Deze prestatie onderstreept nog een keer extra onze diepgaande kennis en uitgebreide ervaring met Adobe Experience Manager. Als gecertificeerde en gespecialiseerde Adobe partner kunnen klanten en gebruikers van Adobe Experience Manager vertrouwen op Tricode’s diepgaande kennis van AEM."

Om de Adobe Experience Manager Specialized-status te krijgen, heeft Tricode moeten bewijzen dat het voldoet aan de strenge normen en eisen die Adobe stelt aan de Adobe Experience Manager Specialisatie. Dit omvat een uitgebreide opleiding evenals het hebben van een minimum aantal Adobe gecertificeerde medewerkers. Momenteel Tricode telt 22 Adobe Experience Manager experts, waaronder 17 ontwikkelaars, 3 business analisten en 2 vertegenwoordigers. Deze aantallen zullen in de toekomst verder worden uitgebreid.

Tricode werkt al met Adobe's Enterprise content management oplossing sinds de eerste lancering van het product, zelfs voordat het werd bekend als Adobe Experience Manager. Met deze prestatie is Tricode nu het eerste bedrijf in de Benelux dat de titel Adobe Experience Manager Specialized Business Partner kan dragen.


Deel: ' Tricode erkend als Specialized partner voor Adobe Experience Manager '
Lees ook