BMG NEDERLAND

Trijntje Oosterhuis zingt hits van Stevie Wonder

Nog dit jaar zal van de populaire zangeres Trijntje Oosterhuis een album verschijnen. Onder de titel For Once In My Life brengt de Amsterdamse een eerbetoon aan haar grote voorbeeld en inspiratiebron Stevie Wonder. De cd is een live-registratie van een serie zeer succesvolle optredens die de zangeres onlangs gaf in het kader van de Marlboro Flashback Tour onder de noemer Trijntje sings Stevie.

'De reacties tijdens deze tour waren zo enthousiast en de vraag of dit op CD uit zou komen werd zoveel gesteld, dat we besloten het laatste concert in Paradiso op te nemen en dit op album uit te brengen'. Niet alleen de grote hits van Stevie Wonder maar ook een paar minder bekende, maar wel schitterende nummers zoals These 3 Words zijn hiervoor geselecteerd.
'Ik ben echt blij met het resultaat' vertelt Trijntje enthousiast.

De 26-jarige Oosterhuis verkocht de afgelopen jaren met Total Touch bijna een miljoen platen in ons land. En werkte zij muzikaal samen met o.a. Marco Borsato, Andrea Bocelli en onlangs op het North Sea Jazz Festival nog met Herbie Hancock.

Veronica TV zal op 16 december een registratie van het concert uitzenden. Het album For Once in My Life ligt vanaf 26 november in de winkel.

02 nov 99 12:07

Deel: ' Trijntje Oosterhuis zingt hits van Stevie Wonder '
Lees ook