Politiebericht Uden 29-07-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

TRIKEBESTUURDER OVERLEDEN NA ONGEVAL (Volkel)

Zondagmorgen is een 30-jarige bestuurder van een trike naar aanleiding van een ongeval dat zaterdagavond op de Zeelandsedijk in Volkel plaatsvond overleden. De man uit Landgraaf reed gisterenavond met zijn trike over de Zeelandsedijk en zou volgens getuigen vermoedelijk een klapband hebben gehad. De trike sloeg over de kop waarbij de bestuurder ernstig gewond raakte. Zijn 29-jarige vrouw die eveneens op het voertuig zat, liep ook verwondingen op. Beiden zijn overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. De 30-jarige man is vanmorgen aan zijn verwondingen overleden. De vrouw is buiten levensgevaar.

KLUIS ONTVREEMD BIJ INBRAAK (Uden)

Van zaterdag op zondag is bij een inbraak in een bedrijfspand aan de Linie in Uden een kluis ontvreemd. Een van de deuren van het bedrijf was opengebroken. Voor zover bekend zaten er in de kluis alleen waardepapieren.

RIJBEWIJS DRONKEN VROUW INGEVORDERD (Uden)

Van zaterdag op zondag is het rijbewijs van een 26-jarige Zeelandse ingevorderd in verband met het rijden onder invloed. Surveillerende agenten zagen op de Patersweg in Uden een auto zonder verlichting rijden en wilden de bestuurster laten stoppen. In eerste instantie negeerde de vrouw het stopteken van de politieauto. Na het aanzetten van het zwaailicht en de sirene bracht zij haar voertuig tot stilstand. De vrouw bleek behoorlijk veel te hebben gedronken. Haar rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

Zoekwoorden:

Deel: ' Trikebestuurder overleden na ongeval in Volkel '
Lees ook