Trikke Skki in Nederland op de kaart: Op drie ski's de piste af


Skin en snowboarden is zo pass: nieuwelingen die direct plezier willen hebben, slaan de les over en dalen met een Trikke Skki de piste af

DEN HAAG, 20091125 -- Na de succesvolle introductie van de Trikke Skki vorig jaar staat hij nu in Nederland op de kaart. Er is sinds vorig jaar een duidelijke groei in de vraag naar deze snel te leren wintersport; men is opzoek naar een alternatief voor het skin en snowboarden.

De Trikke Skki is het ultieme alternatief voor heel veel wintersportplezier. De Skki heeft n ski voor en twee ski's achter, een kwalitatieve innovatie die een nieuw wintersporttijdperk zal inluiden. (aldus NRC Handelsblad) De Trikke Skki heeft veel voordelen boven gewone ski's en snowboards. De skilessen zijn verledentijd; klap hem uit, stap op en ga... Je zit niet vast en je gebruikt gewoon je eigen schoenen. De 3 carve ski's blijven altijd in contact met de sneeuw voor perfecte bochten, uitstekende remkracht en optimale controle, zowel op de piste als off*piste.

De Trikke Skki wordt eenvoudig bestuurd door in de bochten het voertuig te kantelen. Hierdoor heeft men optimale controle en stabiliteit. Doordat men niet vast zit in een binding is het ook voor mensen met knie, enkel of heup blessures ook mogelijk om van de wintersport te genieten.

Voorproeven?
Kennismakingslessen worden dit seizoen door heel Nederland georganiseerd. De eerste staan op 25 en 28 november gepland; respectievelijk in Zoetermeer en Landgraaf. Bovendien is de Trikke Skki te huur voor 25 per dag of 150 per week. Hiervoor kunt u terecht bij diverse skiwinkels, op internet of aan de piste bij een groot aantal Franse, Duitse en Oostenrijkse skigebieden.


Meer informatie en video's van dit winterplezier is te vinden op: www.trikkeskki.com. De prijs is met 895,- te vergelijken met een goed paar ski's, bindingen en schoenen.

Kennismakingslessen

Datum: Woensdag 25 november (en alle volgende woensdagen van 2009)
Tijden: 18u tot 22u
Plaats: Snowworld Zoetermeer

Datum: Zaterdag 28 november 2009
Tijden: 12u tot 18u
Plaats: Snowworld Landgraaf
Inschrijven kan op www.trikkeskki.com


Deel: ' Trikke Skki in Nederland op de kaart Op drie ski's de piste af '
Lees ook