TRIPLE P N.V.

Triple P benoemt nieuwe leden Raad van Commissarissen en CEO

FOR IMMEDIATE RELEASE


Benoeming nieuwe leden Raad van Commissarissen en CEO

Vianen, 17 mei, 2002 - Triple P N.V. (Nasdaq SCM: TPPP) maakt vandaag bekend dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 16 mei, 2002 het jaarverslag van 2001 heeft vastgesteld en décharge heeft verleend aan de leden van de Raad van Commissarissen en de Chief Executive Officer. De zittende leden van de Raad van Commissarissen, de heren J.A. Vunderink (voorzitter), J. Bruns en J.G. Wissema zijn afgetreden na een succesvolle zittings-periode. De onderneming spreekt haar dank uit voor de bereikte resultaten, waarbij de laatste 19 opeenvolgende kwartalen winstgevend werden afgesloten.

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft op 16 mei, 2002 drie nieuwe leden van de Raad van Commissarissen benoemd: de heren A.H.M. Stam (voorzitter), H.C.A. Groenen en H.G.C. Schade.

Tevens heeft de Vergadering de heer R.E. Pijselman benoemd tot Chief Executive Officer van Triple P N.V. De heer Pijselman was als Vice President bij Active Voice verantwoordelijk voor alle activiteiten in Europa, Midden Oosten, en Afrika. Active Voice is een dochteronderneming van NEC.

Triple P is een vooraanstaande leverancier van ICT infrastructuuroplossingen voor het midden en grote segment van de zakelijke markt in Nederland. Deze oplossingen kunnen onder andere bestaan uit ICT consultancy, project management en systeem implementatiediensten, operationeel beheer- en onderhoudsdiensten. In deze oplossingen maken wij o.a. gebruik van bewezen producten van Compaq, Toshiba, IBM, SUN, HP, Citrix, Cisco, Nortel, Microsoft, Novell, Oracle en Tivoli. De onderneming heeft ongeveer 430 medewerkers in dienst.

Deze publicatie bevat een aantal gegevens die betrekking hebben op de toekomst. Deze zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen. De daadwerkelijke resultaten kunnen hiervan afwijken als gevolg van een aantal factoren waaronder, maar niet beperkt tot: de totale ICT uitgaven en vraag naar ICT diensten in Nederland; het moment waarop belangrijke orders worden geplaatst; het vermogen gekwalificeerd personeel in te huren, op te leiden en te behouden en hevige concurrentie. Zie voor een nadere toelichting op deze risico's en onzekerheden de documenten die Triple P heeft gedeponeerd bij de Securities and Exchange Commission, met name het meest recente jaarverslag op formulier 20-F.

17 mei 02 15:41

Investor Relations contacts
Ir. J.A.M.M. Michiels - Interim Chief Executive Officer
Drs. M.P.J. van den Oord RA - Chief Financial
Officer
(+31) 347.353.650
Jmichiels@triple-p.nl
Poord@triple-p.nl

Deel: ' Triple P benoemt nieuwe leden Raad van Commissarissen en CEO '
Lees ook