TRIPLE P

Triple P behaalt status Cisco IP/Telephony Specialised Partner

Persbericht

Triple P behaalt status Cisco IP/Telephony Specialised Partner

Vianen, 10 augustus 2001

Triple P, dat verwacht dat het bedrijf eind 2001 of begin 2002 een beursnotering aan Euronext Amsterdam zal krijgen, heeft de status van Cisco IP/Telephony Specialised Partner verworven. Hiermee toont Triple P aan te voldoen aan de door Cisco Systems gestelde zeer hoge kwaliteitseisen.

De Cisco IP/Telephony Specialised Partner status demonstreert de slagvaardigheid van Triple P op het gebied van verkoop, ontwerp, installatie en het onderhoud van Cisco Systems producten in Nederland.

Naast voorgaande certificeringen als de Advanced Security Specialist status, de VPN Security Partner status en de Silver Partner status toont het behalen van de Cisco IP/Telephony Specialised Partner status wederom aan dat Triple P een leidende rol speelt in de verkoop en implementatie van Cisco Systems oplossingen.

Triple P's Cisco IP/Telephony Specialised Partner status zal worden opgenomen in het partner overzicht op de Cisco Systems website: https://www.cisco.com/public/crs/locator/ .

Over Triple P
In haar thuismarkt Nederland en België is Triple P (NASDAQ: TPPP) een vooraanstaand leverancier van Informatie en Communicatie Technologie ('ICT') diensten en infrastructuren in de mid- en grootzakelijke markt. Triple P heeft haar activiteiten georganiseerd in drie divisies in Nederland en één dochter-maatschappij in België. De drie divisies in Nederland zijn: Systems & Networks, Services, Software & Systems Integration. De activiteiten van de divisie Systems & Networks bestaan uit systeem- en netwerkintegratie consulting alsmede de verkoop van systeem- en netwerkproducten. De activiteiten van de divisie Services bestaan uit consulting, projectmanagement en implementatie- diensten alsmede operationele beheer- en onderhoudsdiensten. De activiteiten van de divisie Software & Systems Integration bestaan uit e-business consulting en implementatiediensten alsmede het aanbieden van software ontwikkelings-, onderhouds- en beheerdiensten ten aanzien van eigen ontwikkelde alsmede door derden ontwikkelde softwaretoepassingen voor o.a. uitgeverijen en de gezondheidszorg. De Belgische dochtermaatschappij houdt zich bezig met Services en Software & Systems Integration. De klanten van Triple P zijn middelgrote en grote organisaties in zowel verticale als horizontale markten. Triple P's verticale markten zijn: financiële dienstverlening, overheid, uitgeverijen en gezondheidszorg.

Meer informatie op https://www.triple-p.com.

Over Cisco Systems
Cisco Systems, Inc (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen voor Internet.
Nieuws en informatie is beschikbaar op https://www.cisco.com.

Note voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer
Rijk van Ooijen, telefoon 0347 - 353270.

10 aug 01 10:58

Deel: ' Triple P heeft status Cisco IP/Telephony Specialised Partner '
Lees ook