Triple P winnaar Tivoli Partner Award

Amsterdam, 5 oktober 1999 - Nederlandse ICT-dienstverlener Triple P is detrotse winnaar van de ?Team Tivoli Partner Award?, een jaarlijkse prijs voor de beste business partner van Tivoli Systems ter wereld. Triple P nam de prijs vorige week in ontvangst tijdens een partnerevenement van Tivoli in Austin in de VS. Met deze prijs spreekt Tivoli haar waardering uit voorde succesvolle verkoop en implementatie van Tivoli-producten in de Beneluxdoor Triple P.

Triple P dankt de award vooral aan haar succesvolle product Triple P Werkplekbeheer, een geïntegreerde beheer- oplossing voor NT- en/of Novell-omgevingen van 1000 tot 100.000 werkplekken. Triple P Werkplekbeheermaakt het beheer van een grote, heterogene, gedistribueerde omgeving mogelijk en werkt volledig volgens de principes van het ITIL-protocol. Met het product kan een bedrijf binnen enkele maanden 4000 werkplekken migreren van Windows 3.11 en OS/2 naar het NT-platform. Ook kan er een beheersbare?roaming use? omgeving mee worden ingericht. Dit betekent dat iedere gebruiker op een willekeurige werkplek kan inloggen en vervolgens zijn eigen omgeving krijgt. Met name interessant voor grotere bedrijven (vanaf ca. 1000 medewerkers), die daarmee fors op de kosten van hun werkplekbeheer kunnen besparen.

Over Triple P

Triple P N.V. is een vooraanstaand leverancier van computer- en netwerkoplossingen (?Systems?), dienstverlening
(?Services?) en softwaretoepassingen (?Software?) aan hoofdzakelijk klanten in de Benelux. De ?Systems? activiteiten bestaan uit het ontwerpen,verkopen en installeren van hardwaresystemen en netwerksoftwaretoepassingen alsmede de distributie van software van derden. De ?Services?activiteiten bestaan onder meer uit installatie en implementatie,onderhouds- diensten, consultancy en training. Triple P is vooral actief inde overheidssector, financiële sector, industrie, grafische industrie,gezondheidszorg- en ?call center? markt. Meer informatie over Triple P iste vinden op de volgende website: www.triple-p.com.

Over Tivoli Systems

Tivoli Systems is de toonaangevende leverancier van open, schaalbare,platform-onafhankelijke oplossingen voor het beheer van netwerken,systemen, applicaties en business-to-business e-commerce-toepassingen.

Overal ter wereld werken gerenommeerde bedrijven met Tivoli software endringen, die samenhangen met het beheer van netwerken, systemen, databasesen applicaties. Het in Austin, Texas, gevestigde Tivoli distribueert haarproducten nationaal en internationaal via een netwerk van verkoopkantoren,systeemintegratiespecialisten en wederverkopers. Als dochter van IBM maaktTivoli ook gebruik van de verkoopkanalen van IBM. Meer informatie overTivoli is te vinden op de volgende website: https://www.tivoli.com.

Zoekwoorden:

Deel: ' Triple P winnaar Tivoli Partner Award '
Lees ook