Ingezonden persbericht


Graag breng ik het Europese trombonefestival Slide Factory nogmaals onder de aandacht. Volgende week vrijdag 29 maart is de aftrap van het driedaagse festival in De Doelen in Rotterdam. Het festival heeft een gevarieerd programma waarin klassiek, modern, pop en jazz elkaar afwisselen. Daarbij hebben mensen de kans om de wereldtop aan trombonisten te zien en horen spelen in hun eigen land.

Slide Factory wordt georganiseerd door het New Trombone Collective. Hierin zitten de toonaangevende trombonisten van Nederland waaronder Jorgen van Rijen van het Koninklijk Concertgebouw Orkest en 3 trombonisten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest (Pierre Volders, Alexander Verbeek en Remko de Jager). Zij zijn altijd bereid extra informatie te geven over het festival.

Ik denk dat het evenement zeker interessant is voor een breed publiek. Hierbij stuur ik een tweede persbericht. Als u op de link klikt komt u op het persbericht op de site van het festival. Daar vindt u ook het volledige programma, foto's geschikt voor drukwerk en trailer/pro mo filmpjes

Deel: ' Trombonefestival Slide Factory in Rotterdam '
Lees ook