Ingezonden persbericht


02/08/2013

Tropisch Zilvermeer verwelkomt 120.000ste bezoeker!

De start van de zomer heeft lang op zich laten wachten, maar met de tropische temperaturen van de laatste weken swingt het bezoekersaantal op het Zilvermeer de pan uit! Vandaag passeerde de 120.000ste bezoeker de inkom van het domein. De familie Bogt-Hendriks uit Zoersel werd in de bloemetjes gezet en ontving uit handen van gedeputeerde Bruno Peeters ook een gratis gezinsabonnement voor het Zilvermeer.

Fam. Bogt uit Zoersel met gedeputeerde Bruno Peeters op het Zilvermeer Na een regenachtig voorjaar was het warme, droge weer in de maand juli een echte verademing. Met 76.180 bezoekers klokte het Zilvermeer op een mooie tweede plaats af wat betreft bezoekersaantallen in de laatste tien jaar. Enkel in de warme zomer van 2006 kreeg het domein nog meer bezoekers over de vloer (90.624). Met de mooie temperaturen, die zeker ook nog volgende week aanhouden, zou het Zilvermeer het "recordjaar" 2006 wel eens kunnen evenaren! Zilvermeer, meer dan een strand
Naast genieten van het strand en het verfrissende zwemwater, kun je op het Zilvermeer nog veel meer beleven. Ook de volgende weken en maanden staat er weer heel wat op het programma. Zondag kun je al meeswingen met de Radio Mol Stranddag, het jaarlijkse muziekfestijn op het Zilvermeer marktplein. Meer info over alle events vind je terug op de website van het Zilvermeer.

Praktische info
waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Zoekwoorden:

Deel: ' Tropisch Zilvermeer verwelkomt 120.000ste bezoeker '


Lees ook