Tropische korting tijdens Thomas Weekend in Spoorwegmuseum


Utrecht, 20170523 -- Hij is inmiddels gearriveerd, de blauwe stoomlocomotief Thomas uit de gelijknamige tv-serie. Van 25 t/m 28 mei is er vier dagen lang van alles te doen rondom Thomas en zijn vrienden. Kinderen kunnen op de foto met Thomas of de Dikke Controleur, meezingen met de liedjes uit de Thomas-musical en eindeloos spelen op het grote speelkleed. Vanwege het verwachte mooie zomerweer zijn er zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur speciale tropentickets te koop aan de kassa voor €14,00 (> 4 jaar) resp. €4,00 (peuters). Deze prijs geldt alle dagen voor online-tickets: www.thomasweekend.nl

Tropische korting tijdens Thomas Weekend in SpoorwegmuseumMaatregelen tegen de hitte
Het Spoorwegmuseum heeft maatregelen genomen tegen de verwachtte hoge temperaturen. Er zijn verschillende waterpunten waar bezoekers gratis water kunnen halen. Op het buitenterrein worden met grote parasols extra schaduwplekken gecreëerd.

Doorlopend programma
De echte Thomas de Stoomlocomotief komt speciaal over uit Engeland en zal onder stoom worden gebracht. De Dikke Controleur leidt alles in goede banen, alle kinderen kunnen op de foto met Thomas, de Dikke Controleur en de rest van zijn vrienden. Naast het spelen op het grote Thomas speelkleed kan er ook gekeken worden naar de nieuwste Thomas film in de bioscoop. Tegen een kleine vergoeding kunnen kinderen zich laten schminken, in de winkel zijn leuke Thomas aanbiedingen te vinden. In de grote museumhal is het feest met de zangers en zangeressen van de Thomas-musical. Iedereen kan meezingen met de liedjes uit de bekende Thomas musical tijdens de Sing-a-Long.

Kaartverkoop
Vanwege de verwachte tropische temperaturen zijn er zaterdag- en zondagmiddag vanaf 13.00 uur speciale tropentickets met korting te koop. Deze kosten €14,00 i.p.v.€16,00 voor iedereen van 4 jaar en ouder. Peuters van 1 t/m 3 jaar betalen €4,00 i.p.v. €4,50. Museumkaarthouders hebben gratis entree en kunnen niet reserveren.

Kom met de trein!
De parkeerruimte bij het Spoorwegmuseum is beperkt, kom daarom met het openbaar vervoer! Elk uur rijdt een pendeltrein vanaf Utrecht CS naar het museum. Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren bij P + R Uithof (kosten €4,50). Van daar rijden gratis pendelbussen naar Het Spoorwegmuseum.


Deel: ' Tropische korting tijdens Thomas Weekend in Spoorwegmuseum '
Lees ook