TROS


Afdeling Communicatie
Hilversum, 03-07-2012

Televisie
TROS MUZIEKFEEST OP HET PLEIN
Uitzending vrijdag 6 juli
Nederland 1 - 21.30 uur

ZONNIG SITTARD HET DECOR VOOR
TROS MUZIEKFEEST OP HET PLEIN

Vanaf de markt in Sittard zendt de TROS vrijdag een nieuw TROS MUZIEKFEEST OP HET PLEIN uit. Na Enschede strijkt het muziekfeest neer in Sittard. Vanaf een zonnig marktplein kondigt presentator Jan Smit zijn muzikale vrienden aan vanuit de bekende muziektent. Tijdens deze muzikale avond trakteert een keur aan Nederlandse artiesten het publiek op optredens. Zij maken er een groot feest van in Sittard.

Deze zomer staat het TROS MUZIEKFEEST OP HET PLEIN in Enschede, Sittard en Goes. De eerste aflevering op vrijdag 29 juni kwam vanaf de Oude Markt in Enschede. Vrijdag 6 juli is de markt in Sittard dus het decor.

Op vrijdag 6 juli komen er optredens voorbij van onder meer: Gerard Joling met 'Ik hou d'r zo van', Jannes met 'De hele nacht aan jou gedacht', Helemaal Hollands met 'Omdat ie zo mooi is', 3JS met 'Bij hoog en laag', Monique Smit met 'Blijf je vanavond', Jan Keizer & Anny Schilder met 'Mon Amour', René Karst met 'Supergave Tijd', Peter Beense met 'n Vriend', Pearl Jozefzoon met 'We can overcome', Jan Smit & Gerard Joling met 'Echte Vrienden' en Nick & Simon met 'Vrij' en 'Pak maar mijn hand'

www.sterren.nl

Deel: ' TROS MUZIEKFEEST vanuit een zonnig Sittard '


Lees ook