Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 28-06-2002

Televisie
TROS TV SHOW ZOMER
Uitzending dinsdag 2 juli
Nederland 2 - 21.00 uur


Tros tv show: de hele zomer op dinsdag

Geen zomerreces voor de makers van de TROS TV SHOW. Ivo Niehe en zijn redactie zorgen elke dinsdagavond rond 21.00 uur voor een speciale zomereditie van hun succesprogramma.

In de eerste TROS TV SHOW ZOMER van dinsdag 2 juli a.s. besteedt presentator Ivo Niehe onder meer aandacht aan de inmiddels twaalfjarige Tippi Degré uit Parijs. De eerste zes jaar van haar leven bracht ze door bij haar vriendjes: de wilde dieren in het Afrikaanse Namibië. Haar ouders werkten daar als natuurfotografen. Er is ook een boek uitgegeven waarin Tippi op elke pagina met een wild dier staat afgebeeld.

Verder een portret van Jits Bakker. Ivo Niehe heeft een gesprek met deze 64-jarige beeldhouwer en idealist in De Bilt en Portugal. In De Bilt is een beeldenpark van Bakker ingericht en in het Portugeese vissersstadje Quarteiro in de Algarve staat een sculptuur van hem met de titel 'Sunfishers'. Bakker maakt zijn kunstwerken in brons, marmer, graniet, glas, zilver en kleurige schilderwerken en etsen.

Ook in de TV SHOW ZOMER een optreden van EDC en Sylvia Kristel met het nummer 'Changes' van het nieuwste album van DJ Eddy de Clercq.

Deel: ' Tros tv show de hele zomer op dinsdag '
Lees ook