Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 26-06-2002

Tros vermist vindt lichaam vermiste hilversummer

De 30-jarige Jeroen Poort uit Hilversum, die sinds 19 mei 2002 werd vermist, is woensdagmorgen 26 juni dood gevonden. Hij heeft zichzelf van het leven beroofd. Jeroen is gevonden op de hei waar eerder door politie en ME is gezocht.

Het TROS-programma VERMIST heeft twee maal op de hei gezocht met de Reddingshonden Werkgroep Westervoort (RHWW). Woensdagmorgen werd zijn lichaam door hen gevonden. Bij de eerste zoektocht vorige week hadden de reddingshonden al een spoor aangegeven, maar op verzoek van de familie Poort werd in de uitzending van VERMIST van vrijdag 21 juni jl. eerst een oproep door zijn ouders en vriendin gedaan. Er was een tip uit Spanje gekomen dat Jeroen daar gezien zou zijn en deze tip was van belang omdat Jeroen plannen had zich daar te vestigen.

Jeroen heeft in de vroege ochtend van eerste Pinksterdag zeer emotioneel en depressief het huis verlaten. Zijn auto werd teruggevonden op de plaats waar hij en zijn vriendin doorgaans de honden uitlieten langs de Hilversumse hei. In overleg met de familie heeft TROS VERMIST besloten om woensdag 26 juni opnieuw de hei af te zoeken met de honden van de RHWW.

Zie ook: www.vermist.nl.

Deel: ' TROS Vermist vindt lichaam vermiste Hilversummer '
Lees ook