Ingezonden persbericht


Amsterdam, 24 augustus 2001.

PERSBERICHT

Nieuw: Het laatste Trouw-nieuws op uw eigen site (www.trouw.nl/koppen)

AMSTERDAM - Dagelijks gratis Trouw-nieuws op uw eigen site? Trouw biedt iedere professionele en amateur-sitebeheerders de mogelijkheid, volautomatisch het laatste nieuws uit Trouw op zijn of haar site te plaatsen. Het nieuws wordt ververst zonder dat u er enig omkijken naar heeft. De Trouw-nieuwskoppen zijn beschikbaar in 6 afzonderlijke nieuwscategorieën.

Het nieuws uit Trouw wordt dagelijks vernieuwd in de categorieën actueel nieuws, zorg & gezondheid, opvoeding & onderwijs, religie & filosofie, natuur & milieu en ontspanning & cultuur. Dit nieuws is volledig aan te passen aan uw eigen vormgeving. En telkens wanneer u of uw gebruiker de site ververst, ververst automatisch het nieuws uit Trouw. Wie klikt op een nieuwskop, komt direct bij het betreffende verhaal uit op de Trouw-site.

Via www.trouw.nl/koppen kunnen gebruikers zich aanmelden. Men krijgt direct een overzicht van de html-code die gebruikt moet worden om het Trouw-nieuws op de site te zetten.

De website van Trouw kent sinds de start begin 1999 een gestaag groeiend aantal bezoekers. Eind 2000 is de site compleet gerestyled. De site biedt niet alleen nieuws, bijbehorende achtergronden en diverse nieuwsdossiers, maar ook discussies en opiniepeilingen. Er is een compleet overzicht beschikbaar van vrijwel alle in Trouw verschenen boekrecensies middels een intelligente zoekmachine. Eveneens beschikbaar zijn vele fiets- en wandeltochten sinds 1992, inclusief routekaartjes. Daarnaast is er een vacaturesite, een weersite en een speciale beurskoersensite met de ASN Trouw-index die ieder uur geactualiseerd wordt. Dit jaar is daar een speciale handheld/palm-editie aan toegevoegd en de unieke dienst (alleen voor abonnees) "Blijf op de hoogte". De website is een integraal onderdeel van de krant.

========================EINDE PERSBERICHT==============================

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dagblad Trouw
Rob Jan de Heer
internet manager Trouw
Tel.: 020 - 7123581
E-mail: rjdeheer@trouw.nl

Wim Jansen
Hoofdredactie Trouw
Tel.: 020 - 562 27 97
E-mail: w.jansen@trouw.nl

Deel: ' Trouw biedt laatste nieuws voor sitebeheerders '
Lees ook