Trouwen voor één dag bij Kasteel de Haar in de voorjaarsvakantie


18 februari – 5 maart 2017

HAARZUILENS, Utrecht, 20170124 -- Trouwen op een groot kasteel. Voor veel kinderen gaat er in de voorjaarsvakantie een droom in vervulling. Zij kunnen dan namelijk voor één dag trouwen met hun papa, mama of beste vriend(in) in de eeuwenoude kapel van Kasteel de Haar. De kinderactiviteit ‘Trouwen voor één dag’ vindt plaats van 18 februari t/m 5 maart 2017.

Aanstaande junior bruidsparen krijgen bij aankomst een eigen trouwboekje mee vol met opdrachten, die in het kasteel moeten worden uitgevoerd. Zijn alle opdrachten uitgevoerd? Dan kunnen zij trouwen in de echte kapel, compleet met een bruidssluier, een hoge hoed en ringen.

Tijdens een onofficiële officiële huwelijksceremonie worden zij voor één dag verbonden met hun papa, mama, opa, oma, beste vriendje of vriendinnetje en wordt het huwelijksboekje ondertekend. Om de feestelijke dag af te sluiten kunnen de pasgetrouwde bruidsparen op vertoon van hun trouwboekje bij Koetshuis de Haar een trouwlekkernij ophalen. De ouders of begeleiders kunnen tijdens de ceremonie de kapel bewonderen en de tentoonstelling bekijken.

[Trouwen voor één dag bij Kasteel de Haar in de voorjaarsvakantie]

Trouwlocatie
Jaarlijks trouwen er veel bruidsparen op Kasteel de Haar. De romantische kapel aan de voet van Kasteel de Haar is al jaren een prachtige en gewilde trouwlocatie. De sfeervolle kapel wordt gekenmerkt door elegante eenvoud. Alleen al de prachtige glas-in-loodramen en kleurige beschilderingen zorgen voor een heel bijzondere sfeer. Kortom, een prachtlocatie voor een heel bijzondere plechtigheid.

Tijdelijke openstelling kapel
Voor het eerst sinds de restauratie van De Haar aan het begin van deze eeuw, wordt de kapel tijdelijk opengesteld voor het publiek. De kapel was de afgelopen jaren alleen geopend voor huwelijken en speciale evenementen. De kapel is tijdelijk geopend van 1 februari t/m 23 april 2017 en in de voorjaarsvakantie dus ook voor alle aanstaande junior bruidsparen.

Bezoekersinformatie
De kinderactiviteit 'Trouwen voor één dag' wordt georganiseerd in de voorjaarsvakantie van 18 februari t/m 5 maart 2017. De ceremonies vinden iedere dag, op ieder heel en half uur plaats. De exacte en actuele tijden staan vermeldt op www.kasteeldehaar.nl.

Prijzen Trouwen voor één dag, inclusief kapel-, kasteel- en parkentree :
€ 12,50 voor kinderen 4 t/m 12 jaar (incl. een trouwboekje)
€ 0,00 voor kinderen < 4 jaar
€ 18,50 voor volwassenen
€ 2,50 voor Museumkaart (toeslag)

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Een bezoek aan Kasteel de Haar brengt u terug naar de hoogtijdagen van het kasteel en haar bewoners. Tijdens uw verblijf krijgt u een idee van de enorme rijkdom waarin de internationale jetset aan het begin van de 20ste eeuw leefde. Verbaas u over de on-Nederlandse weelde waarin de bewoners en hun gasten leven in de Septembermaand.


Deel: ' Trouwen voor één dag bij Kasteel de Haar in de voorjaarsvakantie '
Lees ook