Beers Bedrijfsauto

Truckstar Festival 2001: veel Scania-spektakel31-07-2001

Het Truckstar Festival, het jaarlijkse feest van de Nederlandse en buitenlandse trucker, bevatte volgens goede traditie een hoog Scania-gehalte. Hoogtepunt van het festival is de verkiezing van de mooiste truck van Nederland. Glorieuze winnaar werd Roy van Hulten met zijn schitterende Scania R114/380 Topline bakwagen. Gefeliciteerd!

De mooiste truck van Nederland is van Roy van Hulten uit Drunen

Hans Versnel presenteerde de Scania King of the Road Show Op de stand van Scania presenteerde de bekende presentator Hans Versnel het gehele weekend door de Scania King of the Road Show. De deelnemers aan de show, die uit het publiek werden geselecteerd, konden vele kleine en grote prijzen winnen.

De belangstelling voor de Scania King of the Road Show was overweldigend. De enige voorwaarde om voor deelname aan de show in aanmerking te komen was dat men een kroon moest dragen. Deze werd door het Scania promotieteam aan het publiek uitgedeeld. De kroon, het symbool van de King of the Road, is hetzelfde uit het bekende Scania-logo.

Veel belangstelling voor de Scania King of the Road Show

Svempas Slingshot 2 Ook Svempa was weer van de partij. Vorig jaar was hij nog druk aan het bouwen aan zijn nieuwste dragracer: de Slingshot 2. Deze keer kon het publiek de spektakulaire auto in volle glorie bewonderen. Maar liefst 6 turbo's geven deze bijzondere V8 een vermogen van zo'n 3.000 pk!

Svempa had deze keer niet alleen zijn Slingshot 2 meegenomen maar, op veler verzoek, ook zijn schitterende Shark. Deze special paint trekker had drie jaar geleden op het festival al een grote schare bewonderaars. Terecht dat bij Beers vele verzoeken binnenkwamen om deze truck nog een keer naar het Truckstar Festival te halen. Een verzoek waaraan we natuurlijk graag gehoor gaven.

Svempas Shark

Het Scania King of the Road promoteam Het Scania King of the Road promoteam voor de mooiste truck van Nederland. De dames assisteerden Hans Versnel bij zijn wervelende show en deelden zo'n 10.000 kronen uit. Mocht u nog in het bezit zijn van een kroon bewaar hem dan goed. In iedere kroon staat namelijk een uniek nummer. In de volgende Truckstar wordt vermeld op welk nummer een DVD-speler is gevallen. Bewaar de kroon goed en hou de volgende Truckstar in de gaten.

Onder de deelnemers aan de verkiezing tot de mooiste truck van Nederland bevonden zich veel Scania's. Stuk voor stuk schitterende auto's die door de chauffeurs met veel zorg en aandacht voor de verkiezing werden klaargemaakt. De resultaten waren er ook naar. In zeven van de acht categoriën stond een Scania op de eerste plaats! Roy van Hulten heeft u al gezien. En dit zijn de andere zes winnaars.

J.W.P. van der Ham uit Wassenaar

Houtvezelhandel De Wit uit Snelrewaard

Bergings- en Transportbedrijf Peter Delissen uit Nistelrode

De 23 meter combinatie van Overdevest uit Stompwijk

Van Tries Veevoeders uit Hoogeveen

Wima v.d. Werken uit Zuilichem

Al deze prijswinnaars zijn wat ons betreft de echte Kings of the Road; met uitzondering uiteraard van Wilma van de Werken die zich als één van de weinigen een echte Queen of the Road mag noemen. Van harte gefeliciteerd!

Deel: ' Truckstar Festival 2001 veel Scania-spektakel '
Lees ook