Jos Verstappen Info Page

Live is more! Trust Jos

Trust nieuwe sponsor OrangeArrows

(14 september 2001) Trust, Europees merk in technologische en PC randapparatuur, is een nieuwe sponsor van het OrangeArrows F1 raceteam. De C.E.O. van Trust, de heer M.J.C.W. Perridon, heeft met gepaste trots de overeenkomst met het team getekend en zo het merk in de directe publiciteit gebracht.

Vandaag al prijkte het Trust logo op de neus van de wagens van Jos Verstappen en Enrique Bernoldi. Daarnaast zal het beeldmerk duidelijk zichtbaar zijn op de linker- en rechterkant van de helm van Jos Verstappen. OrangeArrows zal vandaag het nieuwe Trust sponsorship bekendmaken op het circuit van Monza.

Andy King, hoofd aquisities bij OrangeArrows, reageerde: Arrows is verheugd, Trust welkom te heten in de Formule 1 en kijkt uit naar een successvolle samenwerking.

Trust is een van oorsprong Nederlands merk. Het was daarom een voor de hand liggende beslissing om het OrangeArrows F1 raceteam met de Nederlandse coureur Jos Verstappen te sponsoren. Zowel het OrangeArrows team als Trust kunnen worden beschreven als hard werkend en altijd gericht op het verkrijgen van de best mogelijke positie ten opzichte van de concurrentie. Naast de raakvlakken in mentaliteit, is Trust al verbonden met de Formule 1 door het assortiment van PC stuurwielen. (zie www.trust.com/steeringwheels)

Natuurlijk zal Trust veel aandacht besteden aan de resultaten van het OrangeArrows team, waarbij het op de Trust website www.trust.com/arrows en op deze site zichtbaarheid en invulling zal geven aan het sponsorschap.

Trust Computer Products
Trust Computer Products, in 1990 opgericht, voorziet als enige fabrikant in een compleet en innovatief, betaalbaar assortiment technologische producten, waaronder computeraccessoires die zowel de functionaliteit als creativiteit verhogen. Uitgangspunt bij de ontwikkeling van de producten is het bieden van afwisseling, plezier en (ont)spanning aan de gebruiker, met een garantie van 2 jaar standaard. Het assortiment bestaat onder meer uit game products, scanners en cameras, modems en webcams, speakers, muizen en keyboards.

Trust Convenience Products
Trust Convenience Products, in 2001 als subbrand van Trust op de markt gebracht, voorziet in de vraag naar praktische toepassingen die het dagelijks leven gemakkelijker én veiliger maken, thuis en op kantoor. Trust Convenience Products heeft een groeiend productaanbod (met een garantie van 1 jaar standaard) van draadloze producten in haar assortiment, zoals (bewakings-) cameras, alarmsystemen, elektriciteitsbeveiligingen en op afstand bedienbare schakelsystemen.

Trust is actief op de gehele Europese markt en de meer dan 200 medewerkers zijn werkzaam in vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Engeland en Spanje. Ook in de rest van Europa is het merk goed vertegenwoordigd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dordrecht, in Nederland.

©2001 www.verstappen.nl, all rights reserved

Zoekwoorden:

Deel: ' Trust nieuwe sponsor van raceteam Jos Verstappen '
Lees ook