Truvo en TomTom kondigen partnerschapsovereenkomst aan

AMSTERDAM & ANTWERPEN, België--(BUSINESS WIRE)-- 20100618 --

Truvo, provider van lokale zoek- en advertentieactiviteiten, en TomTom, wereldwijd toonaangevend aanbieder van lokalisatie- en navigatieoplossingen, hebben vandaag een partnerschapsovereenkomst aangekondigd. Dankzij deze overeenkomst zullen de bedrijfslistings van Truvo worden toegevoegd aan de navigatieapparatuur en onlinekaarten van TomTom. Dit moet het voor klanten eenvoudiger maken om de goederen of diensten terug te vinden waarnaar ze op zoek zijn, zowel onderweg als tijdens de voorbereiding van een uitstap. Bedrijfseigenaars zullen een grotere visibiliteit genieten doordat hun locatie nauwkeurig in kaart is gebracht.

De Truvo-groep wil in de eerste plaats het partnerschap met TomTom aangrijpen om zijn bedrijfseigenaars eenvoudige statistieken te kunnen bezorgen over de publiciteit die ze krijgen eens ze zijn opgenomen in de navigatieapparatuur en kaarten van TomTom. Dit partnerschap is een belangrijke mijlpaal voor TomTom waarbij de toewijding wordt benadrukt om klanten kwalitatief hoogstaande content en diensten te verlenen.

Lucien Groenhuijzen, Managing Director van TomTom Local zei het volgende over het partnerschap: "TomTom draagt klantentevredenheid hoog in het vaandel en we zijn erg tevreden dat we onze klanten dankzij het partnerschap met Truvo de meest accurate en up-to-date bedrijfslistings kunnen bieden."

Donat Rétif, CEO van de Truvo-groep zei: "Dit partnerschap met TomTom laat ons toe, naast onze Gouden Gids-applicatie voor iPhone en onze nieuwe mobiele versie van de Gouden Gids in België, om ons aanbod aan mobiele oplossingen verder uit te breiden voor zowel gebruikers als adverteerders. We zijn ervan overtuigd dat aanwezigheid op de TomTom-kaarten onze klanten - de bedrijfseigenaars - zeker ten goede zal komen. We zijn dan ook trots het eerste bedijf in de directory-industrie te zijn dat niet alleen in staat is om een plaats op de kaarten en apparatuur van de voornaamste navigatievendor te kunnen garanderen, maar dat ook kan aantonen dat het zinvol is voor bedrijfseigenaars om visibiliteit te hebben voor reizigers." Het is onze bedoeling om de bedrijfslistings in het derde kwartaal van 2010 op de TomTom-apparatuur beschikbaar te maken.

Over Truvo
Truvo, voorheen World Directories, is een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van lokale zoek- en advertentieactiviteiten dat in vijf landen aanwezig is en meer dan 1 400 werknemers in dienst heeft.
Meer dan 10 miljoen mensen maken maandelijks gebruik van de gedrukte versies en de onlineplatforms.

Het bedrijf creëert waarde door een geïntegreerde portfolio van kostenefficiënte en makkelijk te gebruiken advertentieactiviteiten aan te bieden die kopers en verkopers op een snelle en efficiënte manier met elkaar verbinden. Truvo biedt een heel aanbod aan complementaire diensten aan in gedrukte versies, online, op het gebied van telefonie en mobiele toepassingen, om de klant te helpen bij het maken van weloverwogen aankoopbeslissingen. Momenteel is Truvo actief in België, Portugal, Ierland en heeft het interesse in Zuid-Afrika & Puerto Rico.

Meer informatie over Truvo staat op info.Truvo.com

Over TomTom N.V.

TomTom N.V. (AEX: TOM2) is wereldwijd toonaangevend aanbieder van lokalisatie- en navigatieoplossingen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland en het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 3 000 werknemers in dienst. Meer dan 40 miljoen mensen maakt dagelijks gebruik van de TomTom-oplossingen, in de vorm van draagbare navigatiesystemen, ingebouwde autonavigatiesystemen of tracking- en tracingoplossingen voor fleetmanagement. Daarnaast maken honderden miljoenen mensen gebruik van de digitale kaarten TomTom op het internet of via de mobiele telefoon.

In 2009 maakte TomTom 1,5 miljard EUR inkomsten bekend en een nettocashflow van 340 miljoen EUR afkomstig van de bedrijfsactiviteiten. Meer informatie over TomTom staat op www.TomTom.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Truvo
Carine Van Lier
+32 475 32 00 00
Carine.Van.Lier@truvo.be
of
TomTom
Kristina Nilsson
+31 20 757 5078
Corporate.communications@tomtom.com
of
TomTom Investor Relations
Richard Piekaar
TomTom
+31 20 7 575 194

ir@tomtom.com

Ticker_symbol AEX:TOM2
ISIN NL0000387058

Deel: ' Truvo en TomTom kondigen partnerschapsovereenkomst aan '


Lees ook