Ingezonden persbericht

Persbericht:

TT-Monument Assen: 500cc Club geeft extra gas

Op woensdag 19 juni 20902 zal in het centrum van Assen het spraakmakende TT-Monument worden onthuld door Jos Vaessen, voorzitter van het TT Circuit Assen.

Vanaf dat moment zal het bezoekers aan Assen duidelijk zijn dat ze zich in DE Motorstad van Nederland bevinden. Met zijn neus in de richting van het inmiddels 77 jaar bestaande TT Circuit Assen, is het monument, een 3 meter hoge en 5 meter lange wheeliënde racemotor met coureur uit chroom opgetrokken, een herkenbaar teken dat de jarenlange verbondenheid tussen circuit en samenleving symboliseert.

De Stichting TT-Monument heeft het publiek steeds bij de realisatie van het monument betrokken. Een ontwerpwedstrijd die voor een ieder open staat en een éénmalige deelname aan de 500cc Club. Bij laatstgenoemde kunnen de denkbeeldige 500cc s van het monument per stuk worden aangeschaft. Een deelname die wordt beloond met een tweetal uniek genummerde bewijsstukken, zodat de koper tot in lengte van jaren kan aantonen dat hij of zij een soort van aandeelhouder van het nationale TT-Monument is.

Momenteel hebben zich 260 race-liefhebbers aangemeld voor de 500cc Club, waarin plaats is voor 500 leden. Om alle 500cc s op naam te kunnen zetten, heeft de organisatie een nieuwe impuls gegeven aan het lidmaatschap van de 500cc Club.

Een ieder die deelnemer wordt (of al is) van de 500cc Club, maakt kans om tijdens de komende 72e Gauloises Dutch TT als VIP-gast in het VIP Village op 29 juni. In totaal worden 2x een VIP-arrangement voor 2 personen verloot onder de deelnemers, met een waarde van 450,- euro per VIP-arrangement.

Lid worden kan door het overmaken van ¬ 46,- (euro) op bankrek.nr. 356065286, t.n.v. de Stichting TT-Monument Assen onder vermelding van de complete naam en adresgegevens. Het Certificaat en herinnering worden u na betaling z.s.m. toegezonden. De trekking van de gelukkige prijswinnaars van de Dutch TT VIP-arrangementen geschiedt op de avond van de onthulling, (18 juni), dus wees snel!!!


---

Niet voor publicatie:Voor meer info:

St. TT-Monument, Dhr. J. vd Voorde, Postbus 49, 9400 AA Assen

Tel. (0592) 330167

en Bertus Streutker, b.streutker@hetnet.nl

Deel: ' TT-Monument Assen, 500cc Club geeft extra gas '
Lees ook