Datum: 13-1-1999
Bron: Mieke Bodsman PR
Onderwerp: Skate-vakanties

REIZEN OP ROLLETJES

Het eerste programma met georganiseerde skate-vakanties op de Nederlandse reismarkt is een feit. The Travel Company (TTC) Barendrecht heeft onder het label Skate Tours & Events een fors aantal reizen gebundeld waarin de skates zowel middel als doel vormen voor vakantieplezier. De skate-vakanties spelen in Europa en in het Mekka van de skate: de Verenigde Staten van Amerika. Ze variëren in duur van een lang weekend tot een vierweekse 'Tour de France'.

Skate Tours & Events spreekt het hele scala van skaters aan: Fun (gezin of in vriendenverband), Fitness (recreanten), Speed (lange afstanden) en Stunt (de springers).

De reisdoelen van Skate Tours & Events in Zwitserland, Frankrijk, Oostenrijk worden aangeboden met bus- en treinreizen en op basis van eigen auto. Bij de arrangementen in Amerika is de vliegreis bij de prijs inbegrepen. In de Europese landen volgen de skate-routes - elk met gemiddelde totale afstand van ca. 200 km - vooral de rivieren zoals de Rijn, de Rhône, de Loire en de Donau. De skaters maken bij voorkeur gebruik van fietspaden en leggen per dag ongeveer 50 km af. Het bagagevervoer van en naar vooraf gereserveerde hotels en pensions op de route is bij de prijs inbegrepen. De deelnemers kunnen individueel reizen, met een eigen groep of intekenen op bestaande groepsreizen.

De Zwitserse skate-arrangementen bevatten ook deelname aan (weekend) evenementen voor Fun, Fitness, Speed en Stunt.

De Amerika-vakanties worden o.a. aangeboden in Minneapolis, San Francisco en uiteraard in New York, de stad waar het gebruik van skates voor transport en plezier tot een rage werd.

'Skate Tours & Events' is een initiatief van The Travel Company (TTC) Barendrecht. Het programma wordt onder de aandacht gebracht door de 12 vestigingen van de samenwerkende reisbureaugroep The Travel Company en verder via grote skate-speciaalzaken en -evenementen. TTC Barendrecht opereert in principe als een direct-seller onder ANVR en SGR voorwaarden.

Voor meer informatie Skate Tours & Events (telefoon 0180-614 615)

Deel: ' TTC eerste programma met georganiseerde skate-vakanties '
Lees ook