Ingezonden persbericht

E-Rectificatie op je buik.

Woensdag 18 juli 2002 15:30 uur

Met het Groningse bedrijf TTY Internet Solutions gaat het erg goed. De omzet is ten opzichte van 2001 meer dan verdubbeld en aan het eind van 2002 werken er ook bijna twee keer zoveel mensen.
Onbegrijpelijk dus dat er vanochtend in het Dagblad van het Noorden stond dat het niet goed zou gaan. In het artikel "Shake out IT" werd een aantal bedrijven genoemd waarmee het zogenaamd niet goed zou gaan.

Directeur Maarten Beucker Andreae van TTY noemt het een zeer matige prestatie van journalist Arend van Wijngaarden van het Dagblad van het Noorden. Ze zouden eens een shake-out onder journalisten moeten houden. Iemand die zijn bronnen niet persoonlijk verifieert is "een beetje dom". Dat is inmiddels toch algemeen bekend?.

TTY heeft inmiddels naast haar kantoor in Groningen een tweede vestiging in Amsterdam geopend. Met deze sprong wil het bedrijf nieuwe klanten in de Randstad op een snelle en flexibele manier service bieden.

Wat nu verder?
"De journalist had beloofd om zijn fout zo snel mogelijk van de website af te halen. Zes uur later staat het er nog steeds op. Kennelijk zijn ze op de nieuw-media-redactie van het Dagblad van het Noorden nog niet zo thuis in de IT.
Als ze het Content Management Systeem "BackStage" van TTY hadden gehad dan was dat wel beter gegaan. Maar dan waren ze ook klant geweest en dan hadden ze vast niet zo klakkeloos over ons geschreven. Nu kan ik die rectificatie kennelijk op mijn buik schrijven."


-----
Meer informatie:
TTY Internet Solutions BV
Maarten Beucker Andreae - GSM: 06-283 44 019
maarten@tty.nl
http://www.tty.nl

Deel: ' TTY eist rectificatie van Dagblad van het Noorden '
Lees ook