Ingezonden persbericht


TTY Internet Solutions doet noodlijdende Newconomy spectaculair aanbod

Groningen, 28 augustus 2001

Spectaculair aanbod
Het Groningse Internet bedrijf TTY Internet Solutions heeft Newconomy een aanbod gedaan om het noodlijdende bedrijf uit de brand te helpen. Sinds de website van Newconomy vorige week door de directie werd gesloten omdat "Aanpassing van de internetpagina's op korte termijn onmogelijk bleek", heeft TTY aangeboden om de website voor een symbolisch bedrag aan te passen en om te bouwen.

Slechts 9 eurocent
De factuur hiervoor zal neerkomen op 0,09 euro, gelijk aan de huidige waarde van het aandeel Newconomy.

BackStage
"TTY zal haar content management systeem BackStage inbouwen in de website, waarmee Newconomy de site zelf kan updaten en onderhouden, zonder dat daarvoor enige technische kennis nodig is", aldus Maarten Beucker Andreae, mede-oprichter van TTY Internet Solutions BV.
"Wij hebben dit systeem al vaak succesvol geïmplementeerd in sites van bedrijven die weinig of geen ervaring hadden met internet. Iedereen kan met dit systeem simpel, snel en doeltreffend informatie op de website aanpassen, toevoegen of verwijderen, ook de bestuurders van Newconomy."

Meer over TTY
TTY is voornamelijk bekend van de grote websites 2dehands.nl en nieuw.nl, waarmee zij online zijn sinds het eerste uur. Met de jarenlange technische ervaring is TTY Internet Solutions continu in staat gebleken technisch en kwalitatief hoogstaande websites in de markt te zetten. Naast 2dehands.nl is een ander voorbeeld denationalevacaturebank.nl die onder andere in het Financieel Dagblad bovenaan eindigde in een test waar de bekende vacature sites werden vergeleken.

U vindt meer informatie op de website www.tty.nl, via e-mail op info@tty.nl of per telefoon naar Maarten Beucker Andreae, 050-5792333

Deel: ' TTY Internet Solutions biedt Newconomy onderhoud site aan '
Lees ook