Tuinmaximaal winnaar Terrasoverkappingenbranche 2016


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160317 -- Tuinmaximaal is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot de winnaar in de Terrasoverkappingenbranche van 2016. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. ‘Tuinmaximaal weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. De organisatie biedt als enige aanbieder een kwalitatief hoogstaand product met daarop ook nog eens de laagste prijs garantie.’

Met de jaarlijkse verkoop van 5.000 terrasoverkappingen en meer dan 30 kilometer aan glazen schuifwanden is Tuinmaximaal marktleider in Europa. Het geheim schuilt in de gunstige prijs-kwaliteitverhouding: de onderneming levert hoogwaardige terrasoverkappingen en biedt tegelijk de laagsteprijsgarantie. Tuinmaximaal is gevestigd in Eindhoven en levert in heel Nederland, België en een groot deel van Duitsland.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Tuinmaximaal een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Tuinmaximaal, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant.’

Focus op kwaliteit

De jury prijst met name haar focus op kwaliteit. ‘Waar andere merken 6060-T6 aluminium gebruiken, past Gumax enkel het 25% sterkere 6063-T6 aluminium toe. De Gumax-terrasoverkappingen bevatten bovendien een gegalvaniseerde stalen strip van verenstaal in iedere goot. Door het gebruik van deze oersterke staalsoort zijn alle terrasoverkappingen bestand tegen een last van wel 80 kg per m². De terrasoverkappingen zijn dan ook voorzien van een CE-markering, wat inhoudt dat zij voldoen aan alle Europese bouwnormen. Ze zijn zelfs bestand tegen wind tot orkaankracht, een meter verse sneeuw en zware aardbevingen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

De combinatie lage prijsstelling / hoge kwaliteit wordt mogelijk gemaakt door een ver doorgevoerde operational excellence in de productie, standaardisatie van onderdelen, effectieve automatisering, een perfecte eigen logistiek in de magazijnen en een uitgebreide serviceafdeling. Als enig verkoopkanaal hanteert Tuinmaximaal bovendien een online platform: een webshop die naast het assortiment ook handige meet- en constructiefilms bevat. Daarnaast beschikt Tuinmaximaal over een grote showroom in Eindhoven.

‘Een hands-on mentaliteit en een duidelijke meerjarige ambitie. In de markt van terrasoverkappingen is Tuinmaximaal de absolute marktleider. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze onderneming een topper in haar branche. Terecht de branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.tuinmaximaal.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Tuinmaximaal winnaar Terrasoverkappingenbranche 2016 '
Lees ook