Tulip Computers NV

TULIP BRENGT MET 3-IN-1 TABLET NOTEBOOK-PC PRIMEUR NAAR BENELUX

Amersfoort, 19 juli 2002

Tulip Computers (Tulip) introduceert de PaceBook. De PaceBook is een unieke combinatie tussen een notebook, tablet- en LCD-pc. Tulip biedt met de PaceBook een bijzonder en prachtig vormgegeven product en is exclusief via Tulip verkrijgbaar in de Benelux.

Exclusief en stijlvol
De PaceBook is 's werelds eerste tablet notebook computer met touchscreen en ingebouwde harde schijf. De PaceBook is mede door het lichte gewicht van 1,8kg meer ergonomisch en mobiel dan een conventioneel notebook. Het is een product dat zich daarmee prima leent als vervanger voor de vertrouwde desktop-pc of notebook.

De unieke bouwwijze, functionaliteit en modernste technologie maken de PaceBook tot een zeer exclusief product. De PaceBook heeft een prachtige design en beschikt over voldoende multimedia capaciteit om foto's te bewerken en natuurlijk MP3's en DVD's af te spelen. De configuratie is standaard uitgerust met een interne modem, zodat de gebruiker snel toegang kan krijgen tot internet en e-mail. Doordat er een bijzonder energiezuinige processor in de behuizing schuilt, is een ventilator voor de koeling overbodig. Door het ontbreken van deze ventilator werkt de PaceBook fluisterstil.

Om optimaal van de mobiele eigenschappen van de PaceBook gebruik te maken, levert Tulip bovendien een breed pakket aan draadloze communicatieproducten. Met deze producten is de gebruiker niet gebonden aan een werkplek maar kan men overal en altijd toegang tot internet en e-mail krijgen.

Drie-in-één concept
De PaceBook is te gebruiken als tablet-pc en functioneert door het touchscreen ook zonder een toetsenbord. Het scherm is zowel in liggend (landscape) als in staand (portrait) formaat te gebruiken; een simpele druk op de knop volstaat om het beeld 90 graden te kantelen. De PaceBook wordt geleverd met een draadloos, ultraplat toetsenbord en een beschermende draagtas die tevens gebruikt kan worden als bureaustandaard; hiermee kan de PaceBook dienst doen als een conventioneel notebook. Met de optionele monitorstandaard is de PaceBook in een handomdraai om te bouwen tot een perfecte, ergonomische LCD-pc. De schermhoogte en afstand tot het scherm zijn helemaal aan te passen aan de individuele wens van de gebruiker en biedt zodoende een ontspannen werkhouding. Niet voor niets is de PaceBook uitgeroepen als "Best of the show" op de grootste computerbeurs ter wereld in de Hannover Messe.
---
Tulip Computers (Tulip) is een internationale IT leverancier die servers, deskbound computers, notebooks en communicatieproducten integreert in totaaloplossingen voor de zakelijke IT gebruiker.


---

Prijs en aanvullende informatie
De PaceBook heeft een Transmeta Crusoë processor met een kloksnelheid van 600MHz, een 20GB harde schijf, 256MB PC133 werkgeheugen, een 12.1-inch TFT- touchscreen (1024x768 beeldpunten), IEEE1394, USB en een 10/100Mbps netwerkadapter. De PaceBook wordt standaard geleverd met een externe 8x DVD-speler, draadloos toetsenbord en Microsofts Windows XP home editie. Optioneel kan de PaceBook worden uitgerust met Microsoft Office XP. De PaceBook heeft een garantietermijn van 2 jaar en is exclusief verkrijgbaar in de Benelux via enkele speciaal geselecteerde Tulip-dealers. De advies verkoopprijs bedraagt ¬2688,- exclusief BTW. Kijk voor meer informatie op de website van Tulip: http://www.tulip.com/

Tulip Computers International

Databankweg 7
3821AL Amersfoort
Nederland

T:033 454 94 62
F:033 454 96 40
E:htillema@tulip.com <mailto:htillema@tulip.com>

Deel: ' Tulip brengt met 3-in-1 tablet notebook-pc primeur naar benelux '
Lees ook