Turkcell kiest Dilithium voor mobiele videodiensten

PETALUMA, Californië--(BUSINESS WIRE)-- 20091209 --

Dilithium, de vooraanstaande mondiale leverancier van mobiele video-infrastructuuroplossingen, heeft vandaag bekendgemaakt dat Turkcell, de grootste operator in Turkije en de op twee na grootste in Europa voor mobiele telecommunicatie Dilithium’s DTG® 3021 multimedia gateway heeft gekozen voor de levering van multimedia en verbeterde videodiensten.

“Turkcell is de grootste mobiele operator in Turkije en heeft met haar dienstverlening een uitstekende reputatie op het gebied van innovatie. Door gebruik te maken van de DTG multimedia gateway, heeft Turkcell verbeterde videodiensten gebruikt waaronder Video Blogging, Facebook Video Upload en Augmented Reality,” aldus Uno Mehta, Senior Vice President van Product Management voor Dilithium. "Augmented reality" toepassingen zijn een digitale samenvoeging van wereldwijde data, zoals gezien door de camera van de telefoon en de verwachting is dat ze de komende jaren een markt zullen vormen ter waarde van $ 1 miljard.

Over Dilithium

Dilithium Networks is de toonaangevende wereldwijde leverancier van infrastructuuroplossingen voor mobiele video die multimediadiensten van elk netwerk naar elk apparaat mogelijk maakt. Dilithium’s uitgebreide klantenbestand omvat 120 serviceproviders en operators in meer dan 60 landen, met meer dan 1,5 miljard abonnees. Dilithium’s hardware, software, en service-oplossingen worden door veel van de grootste serviceproviders en contentbedrijven van de wereld gebruikt voor het maken en distribueren van multimedia-oplossingen die de manier waarop mensen communiceren veranderen. Vanaf onze oprichting is het onze missie geweest om Communications for a borderless world (communicatie in een wereld zonder grenzen) mogelijk te maken.

Ga voor meer informatie naar, www.dilithiumnetworks.com and our blog dilithiumvideo.com

Over Turkcell

Met mobiele communicatie op basis van GSM werd in Turkije gestart toen Turkcell zijn activiteiten in februari 1994 begon. Sinds die datum heeft het bedrijf voortdurend zijn verscheidenheid aan diensten op het gebied van mobiele audio- en datacommunicatie en kwaliteitsniveau uitgebreid en hiermee het aantal abonnees. Vanaf 30 juni 2009 is Turkcell met zijn 36,3 miljoen abonnees niet alleen de belangrijkste operator in Turkije, maar in termen van aantallen abonnees ook de op twee na grootste GSM-operator in Europa. Vanaf 18 september 2009 heeft Turkcell contracten getekend met 628 operators in 206 landen waardoor het zich gerangschikt heeft onder de topoperators in de wereld als het gaat om het leveren van internationale diensten. Turkcell is ook opgenomen in de lijst van topoperators op het gebied van van GPRS-roaming met ondertekende contracten met 417 operators in 158 landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Dilithium Networks
Karen Birnie, +1-707-792-3927
karen.birnie@dilithiumnetworks.com
of
Vantage Communications
Rob Adler, +1-415-984-1910 ext. 104

radler@pr-vantage.com

Deel: ' Turkcell kiest Dilithium voor mobiele videodiensten '


Lees ook