Hillary Clinton geeft vannacht haar eerste nationale tv interview sinds kandidaatstellng voor presidentschap

PERSBERICHT

Hillary Clinton geeft vannacht haar eerste nationale tv interview sinds kandidaatstellng voor presidentschap

Hillary Clinton geeft vannacht haar eerste nationale televisie interview sinds haar kandidaatstelling voor het Amerikaanse presidentschap, aan CNN’s politiek correspondent Brianna Keilar.

De Democratische kandidaat is tot nog toe niet veel in de pers verschenen; zij beantwoordde slechts bij gelegenheid vragen van verslaggevers en gaf interviews aan locale media in de ‘early-voting’ staten als Iowa en New Hampshire.

Het volledige interview wordt uitgezonden in de nacht van dinsdag 7 juli op woensdag 8 juli om 2.00 uur Nederlandse tijd.

CNN International

CNN’s aanbod van nieuws en informatie diensten is beschikbaar in vijf verschillende talen op alle belangrijke TV, internet en mobiele platforms met een bereik van meer dan 392 miljoen huishoudens over de gehele wereld. CNN International is de nummer 1 internationale TV nieuws zender volgens alle vooraanstaande media-onderzoeken in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, de Asia Pacific regio en Latijns Amerika. De afgelopen jaren won CNN verschillende prestigieuze prijzen voor haar journalistieke werk, waaronder onlangs de Asian Television Award Cable & Satellite Network en werd twee maal uitgeroepen tot Royal Television Society News Channel of the Year. Het CNN digitale netwerk is een topnetwerk voor online nieuws, mobiel nieuws en sociale media. CNN heeft 41 redactiekantoren en meer dan 1.100 affiliates wereldwijd via CNN Newsource. CNN International is onderdeel van Turner Broadcasting System, Inc., een Time Warner company.

Deel: ' TV interview Hillary Clinton bij CNN '


Lees ook