Ingezonden persbericht


email: m.l.cohen@media-select.nl

realname: Marcel L. Cohen

Url: https://

Kop: TV-Kanaal in wachtruimte van Tandartsen nu operationeel !!

Datum: 15 oktober 2001

Tekst: Wachtkamer-TV van Media-Select combineert de kracht van televisie en toegesneden content in een omgeving waar mensen moeten wachten. Wachtkamer-TV informeert en amuseert de consumenten in de wachtruimte.

Proefopstelling Wachtkamer-TV in tandartsenpraktijk operationeel !!

Wachtkamer-TV van Media-Select maakt wachten nuttig en leuk.

Wachtkamer-TV van Media-Select is sinds begin oktober met een proefopstelling in een tandheelkundige praktijk operationeel. Geïnteresseerden, tandheelkundige specialisten en potentiële adverteerders kunnen op afspraak Wachtkamer-TV in een Amsterdamse tandheelkundige praktijk komen bekijken.

Wachtkamer-TV van Media-Select is ontstaan uit de roep om 'informatieoverdracht' door de tandheelkundige branche aan de (wachtende) patiënten. Media-Select ontwikkelde voor dit doel Wachtkamer-TV.

PROGRAMMERING
Media-Select ontwikkelde voor Wachtkamer-TV een totaal programmering bestaande uit voorlichting, instructie, amusement en commerciële informatie. Naast de overdracht van 'nuttige' informatie over poetsen, flossen, sealen, etc. bestaat de programmering uit interviews met bekende Nederlanders over de verzorging van hun gebit (infotainment) en leren kinderen (maar zeker ook volwassenen) via tekenfilm figuur Dudley alles over de tandarts en mondverzorging. Ook entertainment in de vorm van komische sketches en videoclips maken onderdeel uit van de programmering. Tot slot zijn er de 'praktijkspecifieke boodschap', waarin de betreffende praktijk 'eigen' informatie kan overdragen aan de wachtende patiënt, en de commerciële boodschappen, waarin aanbieders van met name tandheelkundige producten direct kunnen communiceren met hun doelgroep.

SONY
Wat betreft de techniek heeft Media-Select een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Sony. Naast de levering van het platte, ultra moderne, plasmascherm verzorgt Sony alle technische aspecten. Een ingebouwde 'MPEG player' van Adtec speelt de programmering af.

HAALBAARHEID
Media-Select is overtuigd van de kracht van Wachtkamer-TV. Een medium dat alle aspecten in zich heeft om een groot succes te worden. Wachtkamer-TV draagt nuttige en belangrijke informatie over aan de 'wachters'. Infotainment en amusement zorgen voor ontspanning en afleiding. Voor aanbieders van met name tandheelkundige producten de kans om direct met de 'gebruikers' van die producten te communiceren. Promotionele mogelijkheden zijn adverteren in reclameblokken en non-spot adverteren en een combinatie daarvan met het verspreiden van folders of monsters in de wachtruimten. Middels de proefopstelling wil Media-Select de potentiële adverteerders van de kracht van Wachtkamer-TV overtuigen. Een eerder gehouden Intomart onderzoek heeft reeds een goede basis gelegd.

Diegenen die behoefte hebben aan meer informatie, of een afspraak op locatie wensen, kunnen contact opnemen met Media-Select op www.media-select.nl, e-mail post@media-select.nl, tel. 020 - 4634612, fax 020 - 4634613 of H. Bosmansstraat 19 - 1077 XE Amsterdam.

Organisatie: Media-Select

adres: H. Bosmansstraat 19

woonplaats: Amsterdam

Telefoon: 020 4634612

REMOTE_HOST:
HTTP_USER_AGENT: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Windows 98; DigExt)

Deel: ' TV-Kanaal in wachtruimte van Tandartsen nu operationeel '
Lees ook