Ingezonden persbericht

Twarres succesvol in buitenland


ALKMAAR, 10-10-2001 --
Na Nederland, België en Frankrijk is het nu de beurt aan Duitsland en de VS om kennis te maken met de mensen en de muziek van Twarres.

Het duo, bestaande uit Mirjam Timmer en Johan van der Veen, gaat aanstaande donderdag 11 oktober optreden in Berlijn. In de Duitse hoofdstad wordt die dag namelijk een concert als eerbetoon voor de slachtoffers van de aanslagen in Amerika 11 september jongstleden gehouden. Er treden hier verscheidene artiesten op, waaronder dus nieuwkomer Twarres. Voor het bijwonen van dit concert is Berlijn misschien wel een beetje ver weg voor de meeste fans, maar gelukkig zendt de Duitse televisiezender ARD dit concert die avond van 21.00 tot 23.00 uit.

Niet in de laatste plaats begint Twarres ook in Amerika aanhang te krijgen. John Paap, van origine nederlander, maar al sinds zijn jeugd in Amerika woonachtig, bericht vanuit Amerika op onregelmatige tijden hoe zijn zelfstandig opgezette promotie-actie verloopt in zijn column op de website van de Twarres Fanclub.

Maar ook dichtbij huis blijft Twarres het goed doen : In Nederlands stijgt de nieuwe single "Children" van # 49 naar # 34 in de Mega Top 100 en in de Veronica Top 100 van # 46 naar # 33. Bovendien komt Children deze week binnen op # 30 in de Wanadoo Top 40. Ook in België timmert de nieuwe single al aardig aan de weg, Twarres komt daar deze week binnen op # 7 in de Ultratip 20, de Belgische versie van de Tipparade.

Door het succes van Children stijgt ook het album Stream weer in de Nederlandse albumcharts, namelijk van # 11 naar # 7.

Meer informatie:

Website Twarres
http://www.twarres.com/
Website Twarres Fanclub
http://www.twarresfans.com/
Twarres in Duitsland
http://leden.twarresfans.com/article.php?sid=127
Children stijgt door
http://leden.twarresfans.com/article.php?sid=126
Column John Paap "Twarres in the USA"
http://leden.twarresfans.com/search.php?query=&topic=36

Deel: ' Twarres succesvol in buitenland '
Lees ook