Politiebericht Cuijk 14-10-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

TWEE DODEN BIJ VERKEERSONGEVALLEN

Vrijdagmiddag omstreeks 14.00 uur is een 60-jarige vrouw uit Cuijk op de krui-sing van de Heerstraat en de Heikantseweg in Sint Agatha op haar fiets door een auto aangereden. De vrouw stond, samen met haar man, te wachten bij de krui-sing, toen zij deze plotseling opreed. Een naderende auto, bestuurd door een 25-jarige man uit Cuijk, kon de vrouw niet meer ontwijken. Het slachtoffer bezweek vrijdagavond in het Nijmeegse Radboudziekenhuis aan haar verwondingen. Een uur later, omstreeks 15.00 uur, botste een 16-jarige jongen uit Haps op de Vorleweg in Mill door onbekende oorzaak met zijn brommer tegen een lantaren-paal. De jongen werd met ernstig letsel naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen overgebracht, waar hij aan het begin van de avond overleed.

INBRAAK WONING

Uit een huis aan de Rijkevoortsedijk in Rijkevoort is vannacht na inbraak geld en een handtas gestolen. In een huis aan de Arodaveld in Cuijk is vannacht via de gaatjesboormethode ingebroken. Er is een videorecorder en een GSM gestolen. Uit de schuur van een huis aan de Bereklauw in Cuijk zijn zaterdagavond twee fietsen (dames en herenmodel) gestolen.

INBRAAK STA-CARAVANS

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn een aantal sta-caravans op een camping aan de Bosweg in Sint Anthonis door inbrekers bezocht. In een zestal sta-caravans is ingebroken. Een bewoner van de volgende caravan die aan de beurt was hoorde verdachte geluiden, de man riep daarop iets naar buiten. Vermoedelijk twee personen renden daarop weg. De gewaarschuwde politie zocht de omgeving van de camping - ook met een speurhond - tevergeefs af. Wat er weg is uit de zes caravans is nog onbekend.

DOORRIJDER AANGEHOUDEN

Zaterdagavond heeft de politie een 29-jarige man uit Velp aangehouden omdat hij eerder die avond met zijn auto een op een oprit van een huis aan de Ravelijn in Grave geparkeerde auto had geraakt. De auto kwam te hard uit de bocht gereden en ramde de achterzijde van de auto. De bestuurder reed door. Getuigen noteerden het kenteken. De ter plaatse gegane politie zag op het bijbehorende adres een beschadigde auto staan. De eigenaar zei echter van niks te weten. Daarop is hij aangehouden en meegenomen naar het bureau. Vervolgens is de man ingesloten.

Deel: ' Twee doden bij verkeersongevallen in Cuijk en Mill '
Lees ook