Politiebericht Uden 6-09-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

TWEE GEWONDEN BIJ AANRIJDING

Bij een aanrijding op de Leest in Veghel zijn woensdagavond twee gewonden gevallen. Het ongeluk gebeurde toen een 62-jarige autobestuurster uit Well (L.) onder aan een afslag van de N265 geen voorrang verleende aan een auto die bestuurd werd door een 22-jarige vrouw uit Veghel. Door de aanrijding raakte de Veghelse bekneld in haar auto. Zij werd door de brandweer bevrijd. Beide vrouwen zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

ONDER INVLOED

De politie heeft vanmorgen op de Heuvel in Veghel een 52-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De Bosschenaar was even tevoren met zijn auto in een droge sloot gereden. Hij bleek teveel alcohol te hebben gedronken. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van dertien uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

FIETSER GEWOND

Op de Zeelandsedijk in Volkel botste gisteravond een 54-jarige automobilist uit Volkel tegen een overstekende fietser. Deze laatste, een 41-jarige man uit Odiliapeel, sloeg linksaf om naar een links van de weg gelegen fietspad te rijden. De automobilist, die de fietser op dat moment inhaald, kon een aanrijding niet meer voorkomen. De fietser is met letsel aan de rug vervoerd naar het ziekenhuis in Veghel. De autobestuurder kwam met de schrik vrij.

INBRAKEN IN VOLKEL

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een bedrijfspand aan de Rudigerstraat in Volkel. Uit het gebouw verdwenen een koffieautomaat, een printer, een kopieerapparaat en een stereoset. Ook een loods aan de Leeuwstraat in Volkel kreeg ongewenst bezoek. Uit de loods verdween een onbekend aantal gereedschappen. In dezelfde nacht werd geprobeerd in te breken in een cafetaria aan de Handelslaan in Uden. Daar werd een rolluik geforceerd. Men is niet binnen geweest.

Deel: ' Twee gewonden bij aanrijding in Veghel '
Lees ook