"TWEE GOUDEN RINGEN" DE NIEUWE CD VAN "TINI BLOM" UIT BOVENKARSPEL.

Na het succes van haar laatste CD "JONG LEVEN IS GEEN AFVAL" speciaal geschreven voor de stichting "PUP IN NOOD" uit Amsterdam, komt "TINI BLOM" uit Bovenkarspel nu met de CD "TWEE GOUDEN RINGEN" die door "FLOWER SOUND RECORDS" in Nederland en België wordt uitgebracht.

Het nummer "TWEE GOUDEN RINGEN" (tekst / muziek - C.M. Blom-Jonkman) is een echt levenslied waarvan de tekst, veel mensen zeker zal aanspreken. Het tweede nummer "MAAR VRAAG NIET WAAROM" (tekst / muziek - C.M. Blom-Jonkman) was haar inzending voor het Nationale Songfestival '98. Zij viel hier net mee buiten de boot, maar werd wel uitgenodigd door "PAUL DE LEEUW" voor een optreden met haar band "THE FLOWERS" in het programma "LAAT DE LEEUW".
Hierop heeft zij veel reacties gekregen, uit zowel binnen- als buitenland.
Het derde nummer "VERGETEN WIJ DAN ECHT ZO SNEL" (tekst / muziek - R.C. Bes / C.M. Blom-Jonkman), is een bijzonder actueel lied wat gaat over de problemen die in diverse landen spelen en gepeeld hebben.

TINI BLOM is al vanaf haar jeugd met muziek bezig en trad als tiener al op met een meidenband in Nederland en Duitsland.
Later met haar man in het dans- en feestorkest "THE FLOWERS". Tijdens de optredens zijn de ogen veelvuldig op haar gericht, als zij achter haar toetsen haar zangtalent ten gehore brengt.

In haar eigen opnamestudio de "Flower-Sound-Studio", produceert zij samen met haar man Jaap Blom al haar werk zelf.

Ook voor andere artiesten heeft TINI BLOM verscheidene nummers geschreven en geproduceerd, o.a. voor KEES VERSLUYS, wereldkampioen mondharmonica JOHN C. FABER en zanger/entertainer WERNER REDLICH. Van zanger/entertainer WERNER REDLICH zijn de nummers "ISABELLA" en "BABY COME BACK" uitgekozen door CONAMUS voor de DUTCH URBAN & POP CD's van '98 en '99.
Deze CD's worden o.a. verspreid op de volgende beurzen: MIDEM CANNES, MUSIC CONFERENCE MAIMI, SOUTH BY SOUTHWEST TEXAS, CMJ NEW YORK, POPKOMM KEULEN, LONDON MUSIC WEEK en MIDEM ASIA.
Tevens gaan deze CD's via de wereldomroep naar zo'n 1500 radiostations wereldwijd.

De CD "TWEE GOUDEN RINGEN" is landelijk te bestellen bij alle platenwinkels.
Bestelnummer: 55 1855-2 / MusicNet

Voor inlichtingen over Flower Sound Records:
Tel/fax. 0228 - 515513
Bovenkarspel

Deel: ' "Twee gouden ringen", nieuwe cd van Tini Blom '
Lees ook