PERSBERICHT - 12 JANUARI 2000

Brits Toeristenbureau en lokale VVV's geven letterlijk voorproefje

Twee speciale informatieweken over
Zuid-Engeland en de Kanaaleilanden

Voor diegenen die met de gedachte spelen dit jaar hun vakantie in Zuidoost Engeland of op de Kanaaleilanden door te brengen, is er goed nieuws. Het Brits Toeristenbureau organiseert in nauwe samenwerking met de regionale VVV's twee speciale informatieweken.

De week van 28 februari t/m 3 maart staat in het teken van de Kanaaleilanden JERSEY en GUERNSEY en de week van 6 t/m 10 maart in het teken van Zuidoost Engeland, te weten de graafschappen KENT, SUSSEX EN SURREY.

Voorproefje
Tijdens beide weken zullen vertegenwoordigers uit de regio aanwezig zijn om de toekomstige gasten te woord te staan. En om in letterlijke zin ook alvast een voorproefje te geven, zal er tijdens de Kanaaleilanden-week gelegenheid zijn lokale wijn, apple brandy en fudge (toffee) te proeven en tijdens de Zuidoost Engeland-week zal er 'tea and scones' worden geserveerd. En of het nou vragen zijn over wandelen, fietsen of rondtouren, de experts hebben altijd de juiste antwoorden.

Prijsvraag
Voor beide weken kunnen de bezoekers meedoen aan een prijsvraag waarbij zelfs een reis voor twee naar Jersey of Guernsey of weekendjes naar Zuidoost Engeland gewonnen kunnen worden.

Het Brits Toeristenbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur (donderdag tot 20.00 uur).

Het adres luidt:
Stadhouderskade 2, (5e etage, hoek Overtoom)
1054 ES Amsterdam.

Deel: ' Twee informatieweken over Zuid-Engeland en de Kanaaleilanden '
Lees ook