Twee nieuwe meeslepende oorlogsboeken van Samson Spin


ARNHEM, 20170502 -- Schrijver Spin is er met deze oorlogsboeken in geslaagd de gruwelijkheden van de Tweede Wereldoorlog op een reële wijze weer te geven. De op waarheid beruste verhalen beschrijven op indringende wijze de wanhoop en het verdriet van vele in angst levende Nederlanders. Maar ook liefde en romantiek ontbreken niet in de hartverscheurende weergave van de oorlog. Spin slaagt er niet alleen in het oorlogsleed op een juiste wijze te beschrijven, ook de prettige verhaallijn zet telkens weer aan tot verder lezen.

Boek 1 – Verloren in Oorlogsleed
Samson Spin neemt de lezer mee naar Noord-Holland waar in en rondom de gemeente Wieringermeer hoofdpersoon Martin erachter komt dat door verraad van enkele foute Hollanders zijn vader en zusje door de Duitsers zijn vermoord. Hij vindt pas zijn rust als hij de verantwoordelijken van deze afgrijselijke moord heeft gevonden. Uiteindelijk vindt hij ze en is zijn wraak zoet. Desondanks krijgt dit boeiende verhaal een onverwachte en pijnlijke wending die typerend is voor de gruwelijkheden van de Tweede Wereldoorlog. Het boek Verloren in Oorlogsleed (190 pagina's, ISBN: 9789402162554, paperback) is te koop voor €24,95 bij alle boekhandels.

Boek 2 – De Verloren Gewaande Soldaat
Op het moment dat de Duitse bombardementen Rotterdam zeer zwaar treffen, voltrekt zich op de compagnie in het Gelderse Ede een drama die zijn weerga niet kent. De soldaten aldaar moeten zich met tegenzin overgeven en worden krijgsgevangenen gemaakt. Eén soldaat onttrekt zich er per ongeluk aan omdat hij in de hooiberg met een jonge deerne ligt te vrijen. Als de soldaten zich hebben overgegeven worden ze stuk voor stuk doodgeschoten en direct afgevoerd naar de nieuwe destructor in Wageningen. Zijn wraak wordt in dit boek op een zeer indringende wijze beschreven. Het boek De Verloren Gewaande Soldaat (230 pagina's, ISBN: 9789402162400, paperback) is te koop voor €24,95 bij alle boekhandels.

[Twee nieuwe meeslepende oorlogsboeken van Samson Spin]


Meer informatie over deze twee oorlogsboeken is terug te vinden via:
Website: www.samsonspin.nl


Deel: ' Twee nieuwe meeslepende oorlogsboeken van Samson Spin '
Lees ook