Tweede editie van het Fields of Joy Festival staat voor de deur


OLDENZAAL, 20160712 -- Op zaterdag 16 juli vindt op recreatiegebied het Hulsbeek in Oldenzaal de tweede editie plaats van het Fields of Joy Festival. De eerste editie was met ruim 5500 bezoekers een daverend succes en dat verdient natuurlijk een vervolg. Ook dit jaar is er weer een line-up om je vingers bij af te likken! Op de fields zijn onder andere Dotan, Di-rect, Typhoon, 2Unlimited, Benny Rodrigues, Broederliefde en Extince te zien. Inmiddels is meer dan 85% van de tickets verkocht.

Nieuw dit jaar is dat de dag vóór het festival, vrijdag 15 juli, de Fields of Joy Pre-Party (de gezelligste VRIMIBO van Twente) wordt georganiseerd. Vanaf 17:00 uur alvast feest vieren met onder andere de Memphis Maniacs. Nu de zomer eindelijk lijkt door te breken gaat het ook hard met de kaartverkoop.

Met lekker weer komt ook de geweldige sfeer die zo kenmerkend is voor Fields of Joy Festival. Op het festival loopt jong en oud door elkaar en is er voor elke muzieksmaak een field om maximaal te genieten.  Het muziekaanbod is met ruim 70 acts, verspreid over 6 verschillende areas, zeer gevarieerd. Zo kun je even terug in de tijd met hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90, of gewoon lekker losgaan op de snoeiharde beats van de hedendaagse techno. De beter bands en aanstormende talenten van de rockmuziek vind je terug op de glooiende grasweides van het Hulsbeek. Ook house, hiphop en R&B zijn present. Met de boot naar de singer/songwriterstage? Of nog even over de Local Sunday Market struinen?

Geen probleem op Fields of Joy Festival! En dan hebben we het nog niet eens gehad over wederom unieke creaties van het decoratieteam van het festival, elk field heeft weer zijn eigen, unieke, look & feel gekregen.

Vorige jaar hebben we al gemerkt dat de FOJ-bezoeker een lekkerbek is. Een breed aanbod aan foodtrucks zorgt ervoor dat je geen honger zult krijgen. En dan hebben we het niet over slappe evenementenfrietjes, maar een écht lekkere hap. Je stevige trek kun je dus op allerlei manieren stillen. Met je blote voeten in het warme zand kun je van begin tot eind zorgeloos genieten van ijskoude drankjes en verschillende culinaire hoogstandjes. Want Fields of Joy Festival is vooral ook erg lekker!

Nieuwsgierig?

Ben je op zoek naar de volledige line-up of wil op de hoogte blijven van wat Fields of Joy Festival nog meer te bieden heeft op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli, ga dan naar www.fieldsofjoyfestival.com. Dat is meteen ook dé plek om tickets te bemachtigen! Natuurlijk kun je ons ook volgen via Facebook, Twitter en Instagram.

En ondernemers? Die nemen natuurlijk ook even een kijkje op de site van de business club van het Fields Of Joy Festival, de Sky is the Limit – https://www.skyisthelimitbusinessclub.nl die tijdens het festival wederom een eigen VIP deck hebben bij het hoofdpodium (Goudmijn). 

TOT ZIENS OP 15 & 16 JULI!
Zoekwoorden:

Deel: ' Tweede editie van het Fields of Joy Festival staat voor de deur '


Lees ook