Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Tweede eigen camping voor Vacansoleil

Eindhoven, 2 juni 2008 - Vacansoleil, marktleider in luxe kampeervakanties, is eigenaar geworden van Le Grand Dague, een camping in de Franse Dordogne. Het is de tweede camping van Vacansoleil, na Le Chêne Gris bij Parijs.

Camping Le Grand Dague is sinds 2008 in het Vacansoleil-programma opgenomen. De camping ligt bij Atur op circa 10 kilometer ten zuiden van Périgueux, de historische hoofdstad van de Dordognestreek. Vooral de fraaie ligging in een 20 hectare bebost terrein, de uitstekende bereikbaarheid en de nabijheid van Périgueux maken de camping tot een aantrekkelijke bestemming in een populair vakantiegebied.

Voor de camping is een ambitieus groeiplan ontwikkeld, dat na het seizoen zal worden opgestart. Er is een nieuw (extra) zwembad gepland, het restaurant wordt vergroot en het aantal accommodaties zal worden uitgebreid. De aankoop van Le Grand Dague past in de Vacansoleil-filosofie om campings naar eigen kwaliteitsmaatstaven te beheren en in te richten naar de wensen van zijn klanten.

De ambities van Vacansoleil om een eigen campingketen te starten is hiermee in een uitrolfase gekomen. Na Le Chêne Gris en Le Grand Dague hoopt Vacansoleil nog dit jaar overeenstemming te bereiken over de aankoop van drie andere campings. Met één camping zijn de onderhandelingen in een afrondende fase. Verwacht wordt dat daar binnen enkele maanden de definitieve overdracht zal plaatsvinden.

Over Vacansoleil: Vacansoleil Camping Holidays is in de Benelux en Denemarken marktleider op het gebied van luxe campingvakanties. In 2007 boekte Vacansoleil ruim 110.000 luxe kampeervakanties en is daarmee goed voor een marktaandeel van 23%. Vacansoleil biedt ruim 300 campings in 15 landen. Kijk voor meer informatie op www.vacansoleil.nl.

EINDE BERICHT

Deel: ' Tweede eigen camping voor Vacansoleil '


Lees ook