Gemeente Breda

28-06-2002

Tweede En Plein Public voorstelling in oosterse sferen

Een avond vol dans, spanning, romantiek en hartstocht. Dat kunt u verwachten als u op vrijdag 5 juli naar de tweede En Plein Public avond van deze zomer gaat. Gadisha en haar danseressen zullen vanaf 20.30 uur een adembenemende voorstelling geven op de binnenplaats van kunstsalon Copacabana aan de Overakkerstraat 190. Zoals altijd is iedereen welkom en is de voorstelling gratis toegankelijk.

Lilian Joosen, eigenaresse van kunstsalon Copacabana, heeft voor deze avond een bijzonder dansgezelschap geprogrammeerd. Gadisha en haar collegas verbeelden het verhaal van duizend-en-een-nacht: een beeldschone danseres wordt door een wrede sultan gevangen gehouden. Omdat hij haar zal doden zogauw hij verveeld raakt, vertelt zij hem de sprookjes van duizend-en-een-nacht. Maar wat gebeurt er die duizendste nacht, de nacht waarin het moment van haar laatste sprookje -en daarmee haar dood- nadert? Stofzuig uw vliegend tapijt en kom het meebeleven!

Het programmaboekje van En Plein Public is gratis te verkrijgen in het stadskantoor (balie voorlichting), bij het Cultuurpunt en bij de VVV. Deze informatie is ook te vinden op de website: https://www.enpleinpublic.nl

Breda, 27 juni 2002

Deel: ' Tweede En Plein Public voorstelling in oosterse sferen in Breda '
Lees ook