Tweede Kamer der Staten Generaal

Den Haag, 2 mei 2002 /mr

TWEEDE KAMER ORGANISEERT OPEN DAG MET VERKIEZINGSMARKT

OP ZATERDAG 11 MEI

De Tweede Kamer houdt op zaterdag 11 mei 2002 een open dag met verkiezingsmarkt. Van 10.00 tot 16.00 uur houden de politieke partijen die momenteel in de Tweede Kamer zitting hebben en de partijen die geen zitting hebben in de Tweede Kamer, maar wel aan de verkiezingen deelnemen, een verkiezingsmarkt. De verkiezingsmarkt heeft plaats in de grote hal van het Tweede Kamergebouw, de zogenaamde Statenpassage (begane grond en tweede etage). Vanuit marktkramen en vergaderzalen wordt informatie gegeven over het verkiezingsprogramma van de partijen.

In de hal van het Kamergebouw is een kraam ingericht met algemene informatie.

Deze zaterdag zal het internationaal perscentrum Nieuwspoort, dat dit jaar haar 40-jarig bestaan viert, ook voor het publiek toegankelijk zijn.

In Nieuwspoort hebben diverse activiteiten plaats. Van 11.00 tot 12.00 uur zendt de Tros haar politieke radioprogramma 'Kamerbreed' rechtstreeks uit. Ook geeft de NOS een demonstratie waarbij wordt getoond hoe interactieve televisie wordt gemaakt. Het decor van Den Haag Vandaag is tevens de gehele dag aanwezig en toegankelijk voor bezoekers.

Met vriendelijke groet,

Sabine van Meeteren
Voorlichting Tweede Kamer

https://www.tweede-kamer.nl
voorlichting@tk.parlement.nl
Tel.: 070-3183040

Deel: ' Tweede kamer organiseert open dag met verkiezingsmarkt '
Lees ook