Ingezonden persbericht


PersberichtUtrecht, 27 september 2001

Tweede Nederlands Internet Film Festival van start

Op donderdag 4 oktober start op de website internet.filmfestival.nl het tweede Nederlands Internet Film Festival. Naast een extra mogelijkheid om via internet korte films te kunnen vertonen, wordt dit jaar ook onderzocht hoe filmmakers kunnen worden vergoed voor de vertoning op internet. Het Nederlands Internet Film Festival is een initiatief van het Nederlands Film Festival en duurt tot en met 20 december.

Inschrijven voor het Nederlands Internet Film Festival kan in de categorieën: fictie, documentaire en animatie. Het Nederlands Film Festival selecteert de films die op het Nederlands Internet Film Festival worden vertoond, waarbij rekening wordt gehouden met geschiktheid voor vertoning via internet. Alleen Nederlandse films komen voor selectie in aanmerking.

Bezoekers van internet.filmfestival.nl en van www.filmfestival.nl kunnen hun stem uitbrengen op de geselecteerde films. Per categorie worden drie rondes van drie weken met telkens drie films gehouden. De waardering van het publiek levert, samen met de kijkcijfers, een winnaar per ronde op. Voor elke ronde is een geldbedrag beschikbaar van ' 500,- dat wordt verdeeld naar rato van kijkcijfer en waardering.

Meer informatie en inschrijfformulier: internet.filmfestival.nl

Einde Persbericht

www.filmfestival.nl

Voor meer informatie kunt U contact opnemen met Rob Nillezen of Heleen Rouw. Nederlands Film Festival, afdeling Communicatie
T 030.2303800
F 030.2303801
E publiciteit@filmfestival.nl

Deel: ' Tweede Nederlands Internet Film Festival van start '
Lees ook