Projectbureau Millennium Overheid

Uit de electronische nieuwsbrief :

TWEEDE PUBLIEKSCAMPAGNE VAN START

Op maandag 22 november 1999 start de tweede publiekscampagne van de Rijksoverheid over de aanpak van het millenniumprobleem. In de campagne wordt de burger meegedeeld dat we in Nederland vrijwel klaar zijn voor de millenniumovergang. De campagne loopt tot 19 december 1999 en bestaat uit radio en televisie spots. Deze worden ondersteund door een vijftal zogeheten pagina-dominante krantenadvertenties. Pagina-dominant wil zeggen dat ze zullen opvallen op een krantenpagina.

In de campagne wordt het publiek erop gewezen dat we in Nederland zeer ver zijn met de aanpak van het millenniumprobleem. Daarnaast wordt aangegeven dat politie, brandweer en ambulancediensten allemaal paraat zijn. Ook wordt het publiek er nog maar eens op gewezen dat het alarmnummer 1-1-2 uitsluitend is bedoeld om gebeld te worden bij levensbedreigende situaties. De bevolking wordt tevens meegedeeld dat men zich voor informatie over de lokale situatie moet wenden tot de eigen gemeentelijke overheid en de gemeentelijke berichtgeving in de gaten moet houden.


Hoe kunt u het PMO bereiken

Het PMO heeft een site op Internet waarin bijna alle informatie waarover het PMO beschikt, overzichtelijk is gerangschikt. U kunt die informatie voor eigen gebruik downloaden. Als u vragen hebt, kunt u die schriftelijk, telefonisch of per E-mail stellen.

Adres: Parkstraat 83 2514 JG Den Haag Internetadres: https://www.pmo.nl E-mail: info@pmo.nl

De PMO Infodesk is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur onder telefoonnummer (070) 353 81 38

Deel: ' Tweede publiekscampagne Millenniumprobleem '
Lees ook