persbericht

Steeds meer fabrikanten en importeurs vinden de weg naar de Tweewieler & Outdoor `99

Voor de zevende keer wordt de beurs Tweewieler & Outdoor 1999 georganiseerd. Op zaterdag 23 en zondag 24 januari in de IJsselhallen te Zwolle voor consumenten uit Noord- Oost en Midden-Nederland. De beurs Tweewieler & Outdoor 1999 is een uitstekende combinatie vanwege de gemeenschappelijke doelgroep en het grote succes van het afgelopen jaar met ruim 10% meer bezoekers.

Mede door het niet doorgaan van de FietsRai en de beurs Tweewieler & Outdoor in Den Bosch, kiezen veel fabrikanten en importeurs voor Tweewieler & Outdoor in de IJsselhallen Zwolle.

Ook dit jaar zal er weer veel te beleven en te zien zijn voor sportievelingen en buitenmensen. De laatste noviteiten, trends en tips op het gebied van tweewielers en vrijwel alle facetten van de buitensport zullen aan sporters, profs en andere belangstellenden getoond worden.

Tweewieler `99 is bedoeld om de bezoeker een uitgebreid overzicht te geven van wat er in de branche verkrijgbaar is. Enkele voorbeelden hiervan zijn: sportfietsen, atb, toerfietsen, racefietsen, city-bikes, tandems, ligfietsen, scooters, kleding, onderdelen, accessoires, voeding, wielerclubs, vakantiebestemmingen en nog veel meer! Ook worden er activiteiten georganiseerd tijdens de beurs zoals een testbaan voor ligfietsen, een trail-show en diapresentaties.

Op Outdoor gebied is er van alles voor de liefhebber van buitensport. Naast het tonen en testen van materiaal, zal er aandacht besteed worden aan comfortabele kleding en schoeisel, tenten en kampeermaterialen, voedingsadviezen, klimmaterialen, rugzakken, kano"s en natuurlijk ook accessoires. Bovendien zal er gedurende de beurs een vakantiemarkt zijn waar ideeën over vakantiebestemmingen en adviezen voor tochten in Nederland, maar ook voor verre, spannende tochten naar bijvoorbeeld Azië verkregen kunnen worden. Ook met de echte actieveling is rekening gehouden, de klimwanden en de ATB-baan mogen getest worden.

De IJsselhallen in Zwolle zijn zowel met het openbaar vervoer als met auto bereikbaar. Dankzij de ligging en de voldoende parkeergelegenheid lenen de IJsselhallen zich uitstekend voor deze grote consumentenbeurs.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. J. Bos van F & R beursprodukties te Zwolle, telefoonnummer 038-4220920. of per e-mail fnr@wxs.nl.

Deel: ' Tweewieler & Outdoor `99 beurs in Zwolle '
Lees ook