Twice Group wordt grootste Novell opleider met overname NewLevel


Twice Group groeit uit tot één van de grootste IT opleiders in Nederland

DRIEBERGEN/DOORN, 20080602 -- Twice Group is met de overname van NewLevel de grootste Novell opleider in de Benelux en de grootste Microsoft opleider in Nederland. Hierdoor groeit de Twice Group in korte tijd uit tot één van de grootste IT opleiders in Nederland. Vrijdag 30 mei ondertekende Marcel van den Berg, directeur Twice Group, de officiële overname met moedermaatschappij Tulip Computers.

In een reactie op de officiële overname van NewLevel merkt Van den Berg op:
"Deze overname komt voor de Twice Group op het juiste moment en past in onze strategie om de grootste IT opleider in Nederland te zijn. Wij zijn trots dat we onze klanten nu een uitzonderlijk breed aanbod in trainingsproducten en -oplossingen kunnen bieden. Mede door de status van Novell Platinum Partner for Learning Solutions die we met NewLevel verkrijgen. De overname toont ook onze gedrevenheid om hét aanspreekpunt voor de klant te zijn in opleiding en ontwikkelingsvraagstukken."

Twice Group is de enige opleider in Nederland met een eigen Learning Consultancy en Services divisie. De huidige klanten van de Twice Group zullen profiteren van de uitbreiding in het opleidingsaanbod met onder andere gecertificeerde Novell en Microsoft trainingen. Daarnaast zal de Twice Group professionele Learning Consultancy diensten gaan aanbieden die naadloos aansluiten op de huidige dienstverlening van Twice Services."

NewLevel is sinds 18 jaar actief op de Nederlandse IT opleidingsmarkt en zal haar opleiding- en dienstenactiviteiten zelfstandig en onder eigen naam voortzetten als onderdeel van de Twice Group. De Twice Group bestaat verder uit de divisies IT Training, Interacton, Services en Eurolinguist.

Met 85 medewerkers in dienst, waarvan 30 eigen trainers en consultants, beschikt Twice Group nu over meer dan 400 opleidingen en trainingen, gegeven vanuit 6 vestigingen in Nederland.

Over NewLevel
NewLevel is een dochteronderneming van Tulip en is sinds 18 jaar actief op de Nederlandse IT opleidingsmarkt. NewLevel is Microsoft Gold Partner, Novell Platinum Training Partner, Microsoft Partner for Learning Solutions en een IITT gecertificeerd opleidingsinstituut. Naast het verzorgen van ICT-opleidingen levert NewLevel ondermeer de volgende diensten:
* Learning consultancy - duurzame leeroplossingen op maat
* Projectmanagement bij maatwerkprojecten
* Assesments en intakes voor ICT-afdelingen
* Career Development - opleidingsplannen binnen het organisatieperspectief
* Examens - Microsoft, Cisco, CompTIA, Prince II, Novell, Citrix, Linux, ITIL
* Training on the job bij migratie- of installatietrajecten.

Over de Twice Group
De Twice Group is dé partner op het gebied van opleiding en ontwikkeling voor de top 500 van bedrijven in Nederland.
De onderneming bestaat uit de werkmaatschappijen Twice IT Training, Twice Interaction, Twice Services en Eurolinguist.
Twice IT Training verzorgt ICT-opleidingen voor Software Developers, Netwerk- en Systeembeheerders en kantoorautomatisering.
Twice Interaction leidt op in methodische trainingen en persoonlijke vaardigheden. De trainingen zijn gericht op het herkennen van de eigen kracht van de cursist en het ontwikkelen van vaardigheden om deze kracht optimaal te kunnen benutten. Twice Services ontwikkelt learning infrastructure systemen, portals, corporate elearning oplossingen en testen en assessments. Eurolinguist heeft zich sinds haar oprichting in 1984 gespecialiseerd in intensieve, individuele, functiegerichte taaltrainingen voor professionals uit het bedrijfsleven en de overheid.

De opleidingsactiviteiten van de Twice Group werden gestart in 1992. Het hoofdkantoor is gevestigd in Driebergen met nevenvestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Nijmegen en Zoetermeer. Ga voor meer informatie over de Twice Group naar www.twice.nl


Deel: ' Twice Group wordt grootste Novell opleider met overname NewLevel '
Lees ook