Twitteraars komen achter de computer vandaan


Twedding, Twitter Picknick en Twitterkerkdienst: je vindt het op de TwitterKalender

CULEMBORG, 20100615 -- Twitteraars komen steeds vaker achter de computer vandaan om elkaar in het echt te ontmoeten. De evenementen waar Twitteraars elkaar kunnen ontmoeten, zijn nu overzichtelijk bij elkaar gebracht in de TwitterKalender. Daar vind je zowel Twitterborrels als de Twedding (het eerste Twitterhuwelijk, TwitterPicknick en zelfs een Twitterkerkdienst. Je kunt op de TwitterKalender zien waar en wanneer een twitterevent plaatsvindt. Meteen aanmelden kan ook.

Veel aan Twitter verwante activiteiten zijn gratis en hebben een open karakter. Mensen ontmoeten er bekenden en leren nieuwe mensen kennen. Zo ontmoeten steeds mensen elkaar in levende lijve (of in Twittertermen irl - van in real life) die daarvoor alleen korte berichtjes van 140 tekens met elkaar uitwisselden.

Door Twitter ontstaan nieuwe verbindingen en samenwerkingsverbanden en zelfs ook nieuwe liefdes. De Twedding bijvoorbeeld, is het eerste huwelijk dat tot stand kwam na een aanzoek op Twitter. Uiteraard zijn er ook 'gewone' TweetUps, Twitterborrels en Twitterdiners.

De Twitterkalender is een initiatief van relatiecoach Caroline Franssen, een enthousiast Twitteraar. "Via Twitter maak ik deel uit van de Economie 2.0. Als zelfstandig ondernemer heb ik me lang alleen gevoeld" zegt Franssen. "Via Twitter heb ik bijzondere en inspirerende mensen ontmoet. Zij zijn de voorhoede van de nieuwe economie, de economie 2.0. Daar staan wederzijds respect, delen van wat je hebt, duurzame relaties, nieuwe sociale structuren en gebruikersgemak centraal. Mensen in de economie 2.0 stimuleren elkaar om tot zijn recht te komen als mens en als ondernemer. De trend van de individualisering is voorbij. Wij realiseren ons dat we alleen samen vooruit kunnen met onze maatschappij."

De Twitteragenda is te vinden op www.TwitterKalender.nl


Deel: ' Twitteraars komen achter de computer vandaan '




Lees ook