Twynstra Gudde winnaar 2016 in Organisatieadviesbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160329 -- Twynstra Gudde is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Organisatieadviesbranche. Zij is volgens de Nominatiecommissie een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en klinkende reputatie. ‘Twynstra Gudde weet haar uitgebreide kennis op het gebied van organisatieadvies uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Twynstra Gudde is een gerenommeerd organisatieadviesbureau dat al ruim 51 jaar actief is in het vinden van slimme oplossingen voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Omdat zij deze vraagstukken tot hun essentie terugbrengt, dicht op de klant zit en kennis heeft van hun branche, hebben de geboden oplossingen een duurzaam werkend resultaat. Dit op grond van gedegen methoden en technieken en oog voor de menselijke maat. Twynstra Gudde bouwt voort op een rijke traditie van organisatiekunde, veranderkunde, project- en programmamanagement en samenwerkingskunde, en is werkzaam in onder meer de markten zorg, veiligheid, ruimtelijke investeringen, mobiliteit & infrastructuur, water, energie, onderwijs, wonen & werken en bedrijfsleven. Behalve dat Twynstra Gudde dé netwerkorganisatie van adviserend Nederland is, is zij in 2015 ook nog eens verkozen tot beste organisatieadviesbureau van het land.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Twynstra Gudde een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Twynstra Gudde, want zij is continu doende haar diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. Het betreft zowel vernieuwing van haar vakgebied, van adviesproducten, interventievormen, businessmodellen, wijzen van samenwerken met haar opdrachtgevers en netwerk van samenwerkingspartners, als innovaties op het gebied van communicatie. De onderneming heeft heel duidelijk gekozen voor een online focus in haar profilering. Zowel de corporate uitstraling als de dialoog met opdrachtgevers is afgestemd op de nieuwste digitale communicatietechnieken. In de afgelopen periode is bijvoorbeeld gestart met het op een gestructureerde manier aanbieden en delen van kennis toegespitst op de individuele behoefte van de opdrachtgever. Ook wordt er momenteel gewerkt aan een online leeromgeving voor het vakgebied samenwerken.’

Onverwachte verbindingen
Klanten van Twynstra Gudde vinden de organisatie hoog scoren op onder meer creativiteit, betrouwbaarheid, betrokkenheid, toegevoegde waarde, professionaliteit en vakkennis. De organisatie wordt tevens als solide en sympathiek omschreven. ‘Twynstra Gudde is als geen ander in staat onverwachte verbindingen te leggen tussen mensen, belangen, organisaties en harde en zachte waarden. Daarmee maakt zij Nederland mooier en economisch sterker’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Door in te zetten op marktfocus en continue innovatie op een fundament van vakmanschap en vitaliteit, groeit de organisatie op meerdere fronten: in omzet, in rendement, in aantal adviseurs en in inhoudelijke kwaliteit.

‘Twynstra Gudde is een hoogwaardige organisatie die een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een autoriteit op het gebied van organisatieadvies in brede zin. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper in haar wereld. De terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.twynstragudde.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Twynstra Gudde winnaar 2016 in Organisatieadviesbranche '
Lees ook