Ingezonden persbericht


TYPHOON ELKE DINSDAG VASTE GAST BIJ WINFRIEDS WOONKAMER

Uitzending: Elke dinsdag bij Winfrieds Woonkamer, 19.00-22.00 uur op NPO Radio 6 Soul & Jazz Website: radio6.nl/winfriedswoonkamer Email: winfried@radio6.nl

Groot nieuws! Elke week komen een aantal vaste huisgenoten langs in Winfrieds Woonkamer en daar komt nu ééntje bij. Niemand minder dan rapper Typhoon maakt elke dinsdag tijd vrij om aan te schuiven!

De veelzijdige rapper kwam dit jaar met het nieuwe album 'Lobi da Basi.' Op het album werkt hij samen met artiesten als Benjamin Herman, Jan Wessels en Phete Philly. Hij won al veel verschillende prijzen, zoals de Grote Prijs van Nederland in 2004, de Gouden Greep in de categorie Belofte 2007, de Zilveren Harp in 2008 en dit jaar de 3voor12 Award voor het beste Nederlandse album en de NPO Radio 6 Award voor de beste live act.

Winfrieds Woonkamer wordt uitgezonden op maandag t/m donderdag van 19:00 uur tot 22:00 uur op NPO Radio 6 Soul & Jazz. In Winfrieds woonkamer komt elke avond iemand op bezoek om de fijnste muziek te draaien met presentator Winfried Baijens. Wij nemen de dag door en je krijgt een inkijkje in het leven en de platenkast van onze dagelijkse gast. Vaste huisvrienden van Winfried zijn Benjamin Herman op de maandag, Phil Horneman op de woensdag en nu ook Typhoon op de dinsdag. Wees welkom en schuif aan!


Noot voor redacties

Deel: ' Typhoon elke dinsdag vaste gast bij Winfrieds Woonkamer NPO Radio 6 '


Lees ook