Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Ubizen brengt PR-belangen onder bij Lammers van Toorenburg PR

Bunnik, 6 september 2001 - Ubizen in Mijdrecht heeft haar PR-belangen ondergebracht bij Lammers van Toorenburg PR in Bunnik. Ubizen levert, adviseert en implementeert e-security-oplossingen waarmee ondernemingen veilig on line zaken kunnen doen.

Ubizen heeft een unieke visie op e-security, die uitgaat van een integrale benadering. Ubizen levert en implementeert producten op zowel applicatie- als infrastructuurniveau. Daarnaast biedt Ubizen met haar Managed Security Services, Online Guardian, 24x7 proactieve remote control van beveiligingscomponenten zoals firewalls. In het Ubizen Security Management Center (SMC) worden alle gegevens door intelligente software geanalyseerd en gecorreleerd. In het Ubizen Security Operation Center (SOC) interpreteren security-experts de gefilterde alerts en nemen de nodige acties, gebaseerd op een Service Level Agreement.

Ubizen heeft partnerovereenkomsten met grote partijen in de markt, waaronder Nokia, RSA Security, Check Point, Baltimore en Sun Microsystems.

Ubizen ondersteunt haar producten en services met een uitgebreid kennis-managementprogramma, waarvan het voor klanten toegankelijke Security Intelligence Lab deel uitmaakt. Hier wordt alle informatie over producten, nieuwe virussen en beveiligingsrisico's verzameld.

Ubizen heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië en is genoteerd aan de Nasdaq Europe (UBIZ) en Euronext (UBI). Het hoofdkantoor van Ubizen staat in Leuven, België.

Lammers van Toorenburg Benelux Public Relations
Lammers van Toorenburg PR werd in Nederland opgericht op 1 januari 1994. In ruim zeven jaar tijd groeide het bedrijf uit tot een ICT-communicatieadviesbureau met 25 PR-specialisten die voor ruim 60 klanten werken. Het bureau opende op 1 januari 2000 een Belgische vestiging. Dit kantoor is gevestigd in Brussel en werkt met Belgische PR-specialisten.

Deel: ' Ubizen brengt PR-belangen onder bij Lammers van Toorenburg '




Lees ook