UBN Uitzendbureau winnaar 2016 in de Industriële uitzendbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160718 -- UBN Uitzendbureau BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Industriële uitzendbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering. ‘UBN is een specialist voor de industriële en logistieke sector. Het weet zijn uitgebreide kennis van de sector uitstekend te combineren met oplossend vermogen, een innovatieve aanpak, durf en visie waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. UBN wordt in het algemeen als een absolute topper in de branche gezien.’

UBN uitzendbureau BV (1991) heeft zich gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van uitzendkrachten in de industriële sector.  Zij zijn voor veel bedrijven het verlengstuk van hun personeelsafdeling geworden. Temeer omdat men een totaalpakket biedt, inclusief payrolling, HRM-advies, werving &selectie, uitplacement en meer. UBN heeft zes vestigingen met het hoofdkantoor in Bilthoven en is in heel Nederland actief.

Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet UBN Uitzendbureau door een vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen.’

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in UBN Uitzendbureau een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen.

Problemen hebben oplossingen
UBN Uitzendbureau staat midden in de industriële en logistieke sector. Alle medewerkers van UBN hebben een industrieel-logistieke achtergrond en zijn goed op de hoogte van de heersende wet- en regelgeving. Door deze kennis van de industriële sector weet men precies hoe het in deze bedrijven werkt en wat voor mensen nodig zijn. Met deze klantgerichtheid en een basishouding waarmee problemen niet uit de weg worden gegaan maar juist als uitdaging gelden, weet UBN tot oplossingen te komen. Grote bedrijven zoals Remia en WE zijn niet voor niets vaste partners van UBN. Een andere bijzonderheid is dat UBN ook scholing kan verzorgen.

De Nominatiecommissie is van mening dat UBN een zeer innovatieve organisatie is waar professionaliteit en kwaliteit samengaan. Op basis van deze gronden kan UBN Uitzendbureau BV uitgeroepen worden tot branchewinnaar en dient het tevens in aanmerking te komen voor de Nationale Business Succes Award 2016.  ‘UBN Uitzendbureau BV is een gespecialiseerde organisatie die het in zijn wereld goed doet. Innovatievermogen plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper!’, aldus de jury.

Meer informatie: www.ubnuitzendbureau.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur. 


Deel: ' UBN Uitzendbureau winnaar 2016 in de Industriële uitzendbranche '
Lees ook